Hayla demekki dikkate almıyorlar bizi.Daha ne yapmamız gerekiyor?!
Ota şoka yorum yapmak yerin birlik olup ilgili makamlarla iletişime devam etmek gerekiyor. Mahalli idarelere mailler telefonlar ve hatta bizzat ziyaretlerin peşinin bırakmamak gerekiyor. Kaç gündür şu konuda yazmıyordum sakinleşmiştim yine coşturdunuz. Dün belediye başkan yardımcısı aradı beni yazdıüım yazıya istinaden. (Bu harekete katılın) Başlığı açmıştım 7 yorum yapıldı 3 ü benim yorumum. Çok güzel bir düşünce olduğunu ve hassasiyetim için teşekkür ederek yapmayı planladığım şeyler 15-20 dakika dinledi beni. Bu bile bir gelişme ancak yapmak istediklerimin trafik müdürlüğü ve milli eğitim müdürlüğü ile organize olarak yapma gerektiğini söyledi. Ve tek başvurunun benden olduğunu söyledi. Bu durumda ben bir kişi bu insanların aklına bu çöpü soktum kıpırdanma oldu fikirlerimi paylaştım bu sayımız 100-200 olsaydı ne olurdu sizce? Şu olurdu muhatap alınır, organizasyon büyütülür ve gerçekleştirilirdi.
Park ve bahçeler müdürlüğüne topluca mail attık 3 güne cevap geldi sonrasında kaç kişi takip edip devam etti? Ben hala her sabah sulama meselesi yüzünden ıslak yolları çekip çekip mail atıyorum muhata yok çünkü bir kişi diyip kimse sallamıyor, toplanabilsek bir olabilsek çözülecek işler bunlar ama, anca burada konuşup ahkam kestiğimiz için sonuç alamıyoruz ve hiç bir şeyi düzeltemiyoruz.
Sonra millet bana sinirlisin diyor, nasıl sakin olabilirim? Baba oğul bir kaza daha olsaydı ne olacaktı? Yine toplanacaktınız dimi? Yine kasksız montsuz apaçilere laf sokulup 6-7 sayfaya çıkan vah vah yorumları.... eee sonra.....?
Elleriniz taşını altına sokmadığınız sürece o taş daha başınızı çok ezer.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"