yine yayla resimleri.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hocam yonetici arkadaslar biraz toplasinlar burayi.
Nasil oldu da gormedim.:)
Evet sayin moderator ve yonetici arkadaslar.
MT yan gelip yatma yeri degildir.

Hocam geziyi bosverin.
Sizi bu yasta motosiklet uzerinde dag tepe gezeken gormek bile yetti bana.
Hem sasirdim, hem sevindim.
Aman bir yere kaybolmayin.
Su resim ise beni benden aldi.
Bir an once motoru ayni yere çekip bir resim almak istiyor deli gonul.
ak000041.jpg

Sagolun, varolun....:rendeer:

cevaplar.

herkese tşk.ediyorum...cevapları yarın yazacağım...

yaşar abi sen ne ettin yaw. geçen sene o zilkaleden sonra ki yaylaların birine kadar gittik niyetimiz çata çıkmaktı ama pes ettik vallahi. arkadaşlar bu arada yollar o kadar berbatki. yaşar abiye büyük bir alkış tabi ki keeway ede. manzara nefis.

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
emeğinize sağlık. gerçekten yurdumuz ve insanımız çok güzel.
ancak nacizane bir fikir vermeliyim, resimleri alt alta yüklerseniz, yani bir satır bittikten sonra bir iki satır boşluk bırakıp yeni satıra linki kopyalarsanız hem resimleri alt alta sayfayla uğraşmadan izleriz hem de daha anlaşılır olur. en azından ben öyle yaptığımı düşünüyorum.

Bu yasta gercekten guzel gezi yapmışsınız. Buarada gercek yaşınızı bilmiyorum ama fotolarda biraz ilerlemiş gorunuyor. Manzaralar ise gercekten gidilip görülmeye deger yerler.... Paylaşım için TEŞEKKÜRLER....

tebrikler çok güzel resimler ve manzaralar emeginize sağlık :cat::cat:

cakalaz'a cevap

Vay abim be bizim oraları nasıl da tanıtıyo.. Tebrik derim...Resim yüklemeyi de öğrendin zaten artık bol bol yüklersin...

evet yeğen, bu kadar yapabiliyorum artık..bu sene daha iyilerini çekerim.hoşça kal...

çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflar muhteşem..Trabzonun neresindesin abi ben de Trabzondayım..

genç ark.ben kışın ank.da, yazları trbznn,yaylalarda oluyorum.meydan,da büfe 9 var oraya takılırız.

öncelikle güzel gezi.. merak ettiğim usta bu palovit dediğin ovit mi?
motorla olmasa da rize erzurum arası ovit yolundan çok geçmişliğim var.
ovitin tepesinde bi çeşmeden su akar. dişleri dondurur içemezsin. ama şişmez insan içtikçe içesi gelir.. bir de krater gölü vardır o tepede. fotoğraflarda gözüm oraları aradı ..

buraları ovit deyil,çaklıhemşin'den yukarı devam eden yoldan gidilen yaylalar.ovit,ten ben de geçtim.oralar da güzel yerler..

Hocam yonetici arkadaslar biraz toplasinlar burayi.
Nasil oldu da gormedim.:)
Evet sayin moderator ve yonetici arkadaslar.
MT yan gelip yatma yeri degildir.

Hocam geziyi bosverin.
Sizi bu yasta motosiklet uzerinde dag tepe gezeken gormek bile yetti bana.
Hem sasirdim, hem sevindim.
Aman bir yere kaybolmayin.
Su resim ise beni benden aldi.
Bir an once motoru ayni yere çekip bir resim almak istiyor deli gonul.
ak000041.jpg

Sagolun, varolun....:rendeer:

sayın hocam,,iyi dileklerinize tşk.ederim.resim de her yaz gelip çekebilirsiniz.yazları bir aksilik olmazsa oralardayım. hoşça kalın.

yaşar abi sen ne ettin yaw. geçen sene o zilkaleden sonra ki yaylaların birine kadar gittik niyetimiz çata çıkmaktı ama pes ettik vallahi. arkadaşlar bu arada yollar o kadar berbatki. yaşar abiye büyük bir alkış tabi ki keeway ede. manzara nefis.

hocam,haklısı yollar çok bozuk. ilk gidişimde zor oldu..hele aşağı inerken motoru zor tuta tuta indiriyordum.ama zamanla alıştım.çok kolay gidip geliyorum..nede olsa çocukken o yolları yaya yürümüşüm.inş.sizinle de gideriz bir gün. hoşça kalın..

emeğinize sağlık. gerçekten yurdumuz ve insanımız çok güzel.
ancak nacizane bir fikir vermeliyim, resimleri alt alta yüklerseniz, yani bir satır bittikten sonra bir iki satır boşluk bırakıp yeni satıra linki kopyalarsanız hem resimleri alt alta sayfayla uğraşmadan izleriz hem de daha anlaşılır olur. en azından ben öyle yaptığımı düşünüyorum.

genç arkadaşım, bunları yapabilmek için ne uğraş verdiğimi bilseydin,ancak anlardın..bi satır..iki satır.derken siz bidiğiniz için basit geliyor. ama tavsiyelerinizle bundan sonra daha iyi yapmaya çalışacağım.ilginize de çok teşekkür ediyorum.hoşça kalın..

Bu yasta gercekten guzel gezi yapmışsınız. Buarada gercek yaşınızı bilmiyorum ama fotolarda biraz ilerlemiş gorunuyor. Manzaralar ise gercekten gidilip görülmeye deger yerler.... Paylaşım için TEŞEKKÜRLER....

genç ark..yaşım 60, artık ileri mi geri mi? benim için çok ta önemli deyil..tşk.ederim.

herşey çok güzelde r 1 sag bi sol onu begenmedim başım döndü

genç ark. bu kadar yapabilmişim.bi dahakine iyice öğrenmiş olurum.düzgün yapmaya çalışırım.ilgine tşk.ederim

elinize,emeğinize sağlık.harika yerler.

sayın adanalı ark. iyi niyetlerinize tşk.ederim. ben sizin gezilerinizi hep takip ediyorum.türkiyeyi (doğu..güney.)hariç çok gezdim.bizim oralar gibi doğa harikası yer göremedim.takdir sizlerin.tabii..hoşça kalın..

bütün ilgi gösteren arkadaşlara sonsuz tşk.ederim..kazasız günler,keyifli gezmeler diliyorum..

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaşar abicim süpersin valla çok güzel resimler yakalamışın,gitçem gitçem diyordun sonunda gitmişin karadeniz turuna çok istiyordun,gerçekleşmesine çok sevindim,emeklerin için sağolasın abicim böle güzel gezilerinin devamını dilerim allah sana sağlık sıhhat versin.bizde seni zevkle izleyelim.

çok güzel olmuş geziniz.emeğinize sağlık :) motorda küçük hacmine rağmen nerelerde yol yapmış.süper..

Yaşar baba!...

Emeğine ve motoruna sağlık.. Mükemmel bir gezi yapmışsın..

Paylaşım için ::thanks:

İki dağın arasında 9.fotoğraf mükemmel ötesi çıkmış.
Manzara olağanüstü. Paylaşım için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar