Allah rahmet eylesin, gerçekten bu şekilde ölmek ve bu yaşta gerçekten çok üzücü, ardında kalanlara Allah sabır versin, umarım yaralı bayanda bir an önce iyileşir...
Burada bir çok arkadaşa katılıyorum gerçekten bayan sürücüler çok dikkatsiz ve bencilce araç kullanıyorlar, sanki bir restorana girerken bir baydan önce kendisinin girmesi gerektiği gibi trafiğe de dalabiliyorlar, en yakın şahit olduğum kaza ise rahmetli halamın kazası idi. Arabayı mıcırlara kaptırdı ve sonuç vefatı oldu, orada bende ölebilirdim zaten baya sıkışmışım araçta. Neyse fazla uzatmadan şunu demek istiyorum, beyler lütfen çevrenizde araç kullanan yada kullanacak olan bayanları bilgilendirin, sizler ne kadar onları eğitmez göstermez ve teşvik etmezseniz inanın daha çok çekeriz bayan sürücülerden... Ben kendimi bildim bileli hep trafiği izlemişimdir, şehir içi şehirler arası, hatta liseye giderken otobüste kendime oyun edinmiştim tutunmadan durabilmeyi ki aracın ne zaman gaz vereceğini ne zaman fren yapacağını ne zaman sağa ve sola döneceğini kestirmeye çalışarak, ayrıca uzun yolda hep babamı seyrederdim veya otobüse binmişsem önde oturuyorsam uyumaz izlerdim... Şimdi ise mükemmel kullandığımı iddia edemem ama dikkatliyim her zaman kontrolümü yaparım, aracımın gücüne göre hamleler yapar hatta gerekirse beklerim geçeni, çünkü kimdir nedir serseri midir acelesi mi vardır ruh hali nasıldır benim dışımda araç kullanan sürücülerin... Ayrıca bilen arkadaşlarımdan eğitim alırım, asla ben şimdi oldum demem çünkü bunun sonu yok her daim birşeyler fark ediyorsunuz sürüşünüze birşeyler daha katıyorsunuz... Hiçbirşey canımızdan kıymetli değil, acelemiz olabilir ancak karşımızdakine hiç güvenmemek lazım, usülünce tedbirimizi alıp o şekilde hareket etmek lazım, kurallara da uymak lazım ama siz kurallara uyarken sizi taciz eden tipler o kadar çok ki, kavşakta sağınızdakine yol verdiğiniz de arkanızda ki size korna çalıp sizi zor durumda bırakabiliyor...
Arkadaşlar sonuçta baylar bayanlara göre araç kullanma konusunda kesinlikle daha yetenekliler, ancak dediğim gibi kullanan yada kullanacak olan yakınınızda ki bayanları hor görmeyin, eğer gerçekten yeteneği varsa destek olun eğitin, inanın gerçekten o zaman motor yada araç kullanabilen bayan varmış diyebileceksiniz...