- Konu Yazar
Arkadaşlar bu gün toprak bi yere girdim daha doğrusu yağan yağmurdan dolayı çamur olmuş her yer. Tüm çamur taş parçaları ön çamurluğa doldu, ön teker kilitlendi resmen. Etraftan çubuk felan bişeyler bulup çıkarabildiğim kadarını çıkardım. Yanımda alet felan olsaydı çaömurluğu sökecektim. Teker azda olsa dönmeye başladı mecburen motoru zorlaya zorlaya sürdüm 1 km kadar. Işıklarda durdum bi yanık kokusu aldım ön tekere bi baktım yanmış feci yanık kokuyor. 500 metre kadar daha sürdüm bi benzinlikte durdum yıkadım çamurluğu içini temizledim çıkardım bir şeyler bulup. O kadar toprak taş oraya nasıl girdi anlamadım. Biraz lastiği yedik ama acaba bu kadar zorlamadan başka bi hasar olmuşmudur?
Çünkü motoru zorlamak zorunda kaldım yarım debrijaj felan kullandım kaldırırken gitmiyordu çünkü. Kaç kere stop etti.
Kalkış için yeterli deviri veremeyince tak tak tak diye sesler felan geldi zincir tarafından.
Temizledikten sonra 5-6 km kadar daha sürdüm ama herhangi bi sorun görmedim.
Çünkü motoru zorlamak zorunda kaldım yarım debrijaj felan kullandım kaldırırken gitmiyordu çünkü. Kaç kere stop etti.
Kalkış için yeterli deviri veremeyince tak tak tak diye sesler felan geldi zincir tarafından.
Temizledikten sonra 5-6 km kadar daha sürdüm ama herhangi bi sorun görmedim.