yine mondial :) yeni bi başlangıç

1 hafta önce yeni motorumu aldım motorsuzluk çok kötüymüş 1 ay bile ne kadar uzun geldi:salut:
bütün ekipmanımı vermiştim onlarıda baştan aldım.merak edenler için fiyatlarınıda yazıyım.
koruma demiri ve çanta demiri aldım=100
kappa k35 çanta=160
Kask agv k-3 chicken =430
Mont venom air 3 kat=230
Dizlik venom mafsallı=50
Eldiven prohell=35

halen rodajdayım o yuzden cok fazla motor hakkında yorum yapamıcam ama genel anlamda torklu ve az titreşimli bir model.titreşim sadece peglerde.yakıt tuketımı aladıgımda fulledım su an yarım depo ve 250 km oldu.
deponun konumu guzel dizlerle kavranabılıyo rahatca.
gıdon kılıdı kontaktan olsa guzel olurmus.
şimdilik evrak almayı beklıyoruz maalesef vergi daırelerındekı sorundan dolayı evrakları alamıyorum plaka ve ruhsat için beklemedeyim :S

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Bu arada minubüsteki yazı da iyimiş :)

Motosikleti
Fazer8 abs
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan tercihin 10 numara olmuş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun kardeş

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Motorsuzluk kotu 8 ay zor durdum hayirli olsun

F54

yeni motorunuz hayırlı olsun..
ben şu 46 numarasına takılıyorum vatandaşın biri sana dese ki len harbiden 46 sın adama kafa göz dalarız ama kaskta yazınca heralde anlamı değiişiyor:)
..(ben hayatta bu numara yazan birşey almam veya takmam)

Tek anahtar kullanmanızı tavsiye ederim anathtarlıkta takılı olan bir anahtar daha olursa gidonun ve gidon göbeğinin kontak kenarlarının boyası bir süre sonra rezalet bir hal alacaktır...

Beyaz renk harika duruyor hayırlı olsun ;)

hayırlı olsun furkan abi güle güle kullan tekerin düz bassın

İzmir İl Temsilcisi
öncelikle hayırlısı olsun gerçekten ekipmanlar var motosikletiniz harika.. ayrıca üstündeyken verdiginiz tebessüm ne kadar mutlu oldugunuzuda gösteriyor :)

tek eklemek istedigim orjinal lastiklerini hemen degiştirin. malum kışda geliyor büyük tehlike...

hayırlı olsun da motor koruma motru korur ama ayakları karur mu şüpheliyim.. zira 2 ay önce sanayi girişinde yaklaşık 30 m sürüklendim.. motor koruma olmasa idi şu an ayak bileklerimden aşağısı ne haldeydi hayal bile etmek istemiyrum vessselam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar