Yine kötü şekilde haber olduk

bu fotoyu ceken şipşak muhabir arkadaş kendine yapacak başka bir iş bulamamış anlasılan. işler kesat sanırım basın yayın sektöründe

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ben sms felan yazmıyorum da...kim arıyor diye yavaşlayıp bakıyorum...önemli birisi ise durup konusuyorum...
sms geldiğin de telefonun titreşim şekli başka oldugu için onun için telefona bile dokunmuyorum....
bazen de iki elimi bırakıp üstümü başımı düzlüyorum...:cherry:
tabiki de bunların hepsini trafiğin durumuna göre yapıyorum....:cat:

polislerin bile altında motosikletle ekipmansız ters yönde gittiğini düşünürsek bu adamın yaptığı okadar da kötü durmuyor..

Motosikleti
VFR1200X
Tabiki mesajlaşacak! kafanızda kask varken telefonla konuşmayı denedinizmi hiç? :queen: Kaskı çıkarsa bu seferde kasksız biniyor diye kınayacaz. ehue ehue...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Plaka Sanki

34 FL 4729'mu ne?Gözlerim bozulmadıysa eğer fotoda görünen plaka.

Ne işimize yarayacak?Hiç.Merak işte:)

haber olması çok ilginç! her sokak başında böylelerini görmek mümkün. çok genel bir durum

bence de haber niteliği taşıyan bi olay değil. neleri var trafikte. maksat çamur atmak, bi kötü örneği genele vurmak

yine de yaptığı sonuna kadar yanlış :jocolor:

belki kızacaksınız bana ama ben böylelerine kesinlikle acımıyorum yani böyle biri benim gözümün önünde kaza yapsa dönüp arkama bile bakmam başkalarının canı yanacağına kendi canı yansın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar