Yine kötü şekilde haber olduk

Gün geçmiyorki biz motosiklet kullanıcıları adına kötü bir haber çıkmasın.
Bu haberdeki arkadaşı kınamak istiyorum. :(

Yolla değil, SMS'le ilgilendi
TEM (O-1) Otoyolu’nda seyir halindeki bir motosiklet sürücüsü diğer araç sürücülerine korku dolu anlar yaşattı.

yolla-degil-sms-le-ilgilendi-1597769.Jpeg

Gaziosmanpaşa mevkiinde yolun sağ tarafından hızlı bir şekilde giden sürücü sağ eliyle motosikleti kullanırken sol eliyle de elindeki cep telefonundan kısa mesaj (sms) yazıyordu. Motosiklet sürücüsü yanından geçen otomobillerin uyarı amaçlı çaldıkları klaksonlara aldırmadan hem yoluna hem de mesaj çekmeye devam ettiği görüldü. Motosiklet sürücüsünün kazaya davetiye çıkaran bu hatalı davranışları diğer sürücülerin yüreğini ağzına getirdi.

http://gundem.milliyet.com.tr/yolla...em/gundemdetay/03.09.2011/1434146/default.htm

ben hiç telefona bakmadan mesaj yazabilen insan denilen makineleşmiş varlıkları gördüğüm için çok da ilginç gelmedi bu haber :)

Ben arabada bile telefon kullanmazken bu kardeşimin yaptığı nasıl bir cesaret (başka şekilde de tanımlanabilir.)

bende telefona bakmadan mesaj yazabiliyorum ama motosiklet üzerinde hiç denemedim...

daha bu neki:) neler var. adamin teki otobanda gaz kolunu iple baglamis hizini da 100 km-h sabitlemis. artci kismina oturmus ayaklarini da koruma demirine uzatmis, elinde telefonla birseyler yapiyordu. ben de motosikletimle gidiyordum, kötü örnek olmamak icin fotografini giderken cekemedim. durup cekmeye kalksam yetisemezdim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet bende yokuş aşağı 175 gördüm

yakın zamanda yazamaz olduğu haberi gelir , kötü haber dosyasına bir haber daha eklenir.

işte ben buna kızarım arkadaş bu ıyı bır örnek değil ama daha dün gece sınyalsız orta şerıde gecen bır halk otobüsü ben anı uyanmamla bırlıkte sola kaydım da kurtuldum bır de baktım elınde cep tlf aynaya bıle bakmıyor bunlardan yüzlerce bınlerce var ama haber olmuyor motosıkletlı haber oluyor vet onun yaptığıda doğru değil ama doğru olmayanlar cok var bu memlekette

Motosikleti
Cbr 650F
geçenlerde bir harley üzerindeki sürücüde 2 elini bırakıp telefonla uğraşıyordu sürerken bağdat caddesinde görüdm bende.

bir günde iyi şekilde anılalım yahu

İyi güzel de araba sürücüleride telefonlar sms çekiyor konuşuyor vs. onlar neden haberlere çıkmıyor ??

Motosikleti
Cbr 650F
arabada mesaj yazmak kolay iş adam kaza yapsa bile kaza anında mesaj yazdığını kimse görmüyo ayrıca ölümlü kaza olmayabiliyo

motorsiklet ise dah atehlikeli bi araç ve zaten sevilmiyoruz bu da açık kollamak gibi birşey hemen yüzümüze vuruyolar

gel gör ki araba sürücüleri daha beter şeylerle de meşgul olabiliyolar maalesef

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Araba sürücülerinin yaptığı trafik kuralı ihlalı bunun yanında devede kulak kalır. Yine de hoş bir görüntü değil.

Tamam araba sürücüleri kaza yapsada onlara bişey olmaz ama onların yüzünden birimize çarpabilirler.. Bu benim başıma çok geldi adam telefonla konuşurken yola çıkıyor korna olmasa beni ne görcek nede duycak... Umarım arkadaşda kendisini görünce belki bi daha yapmaz..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ohoo o da bişeymi!

geçen yıl show tv de ana haberde izledim, videoyu gözümle görmesem inanmazdım

elaman bir comuter üstünde ayaklarını gidona atmış (en az 80le gidiyor) sırtını topcase e dayamış seyir halinde elinde telefonla sms yazıyordu :queen:

hastaneye kaldırılıp kendine geldikten sonra sms yazacak kollarından birinin eksilebileceğini düşünmesi gerek :farao:

haber olması çok ilginç! her sokak başında böylelerini görmek mümkün. çok genel bir durum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar