Yine Kazaaaaa :(

Soma'da motosiklet kazası: 1 ölü

MANİSA (İHA) - Manisa'nın Soma ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu 1
kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Soma'dan Kırkağaç istikametine giden Uysal Uyar (19) yönetimindeki 45 VS 898 plakalı motosiklet ile benzin istasyonundan çıkan İlker Uçar (20) yönetimindeki plakasız motosiklet çarpıştı. Kazada, İlker Uçar'ın arkasında oturan ablası Şehriban Baykan (28) hayatını kaybetti. Yaralılar İlker Uçar ve Uysal Uyar da Soma Linyit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada ölen Şehriban Baykan'ın Soma Elektrik Üretim A.Ş. (SEAŞ)'de çalıştığı, Kırkağaç'a otomobil almaya gittiği sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. Üzücü kaza, SEAŞ'ta büyük üzüntüye sebep oldu.

Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin çok kötü bir kaza...Allah rahmet eylesin...

Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin çok kötü bir kaza...Allah rahmet eylesin...

Son düzenleme:
yine acı üzücü bir olay! 'kaybettiğimiz kardeşimize rahmet' ailesine baş sağlığı sabır diliyorum...
yaralılara acil şifalar!' vicdan azabı çok kötü kimsenin başına gelmesin rabbim göstermesin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.
Ancak dikkat edilirse olan kazaların büyük çoğunluğunda motosikletlilerin ya belgesi, ya kaskı ya da uygunsuz durumları oluyor.
Yani ne söylersen ne yazarsan yaz..

asm

Allah rahmet eylesin

çok fena hakkaten,Allah kimsenin başına vermesin

allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin...demekki yolda sadece 4 tekere dikkat etmek yeterli olmuyo her saniye dikkat içinde olmak gerekli...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin..
Kask ları varmıymış..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah rahmet eylesin
sevenlerine sabırlar versin
çok üzüldüm gene yaa...:salut:

Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır versin :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar