Yine Kaza Yaptım

slm arkadaşlar malesef yine kaza yaptım bende mi bi sorun var anlamadım. Bu gün annemle migrosa giderken sola dönecektim ışıkta bi sulama kamyonu bekliyordu (sola sinyal veriyor) adam aniden geri vitese taktı geri gidemedim çünlü arkamdada araba wardı.Gümmm adam tampona wurdu :salut: tabi bizim tamponlardada esneme payı namına hiçbirşey yok direk kırıldı adam aşağı indi polis çağıralım dedi yok abi dedim bende ehliyet yok dedim adam o zaman tamponun parasını vereyim dedi 20ytl aldım servisde 19.32 ytl verip değiştirdim umarım bu son kazam olur...

Geçmiş olsun...

Dostum geçmiş olsun...
Anlattığın durumda ama senin yapacak birşeyin yok gerçekten...
Allahtan daha kötü sonuçlanmamış...
Sizde de birşey yok...

Bilmiyorum ya..çok yanaşmamakta fayda var...
Aslında en güzeli şehirlerarası uzun yolda, çiçek böcek seyrederek gitmek...
O kadar soğutuyorlar ki şehiriçinde kullanmaktan...

Sende hiç bir numara yok...öyle negatif negatif düşünüp de çağırma kazayı belayı:cat:
Pozitif ol, öyle bak....

Selamlar, saygılar...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
geçmiş olsun öncelikle:rendeer: ayrıca kamyoncuyuda tebrik etmek lazım,baba adammış :cat:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

geçmiş olsun

Valla kamyoncu baba adammış bu bir.
Sende ucuz atlatmışsın ben aynı kazanın aynısını bisikletimle yaptım kaçamadımda kendimi kaldırıma zor fırlattım ufağımda o zamanlar herif bisikleti ezip paramparça edip kaçmıştı.Belediyenin aracı bide babamla gidip uğraşmıştık sonuç tabiki sıfır sen bayağı ucuz atlatmışsın kazmasına denk gelmemişsin gerçekten.

geşmiş olsun .size bir şey olmaması iyi öncelikle.demek düşünceli insanlarda çıkıyor bazen.bu gibi insanların varlığını bilmek güzel bence.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun çok büyük kaza atlatmışsın. Ya biraz hızlı gelsede seni altına alsaydı!!!!! Allah korumuş. Bununla geçmiş olsun.

geçmiş olsun dikkat etmek lazım yine de, yani yapılır herkes trafikte hata yapabilir ama yaptıktan sonra önemli olan telafisinin yapılabilmesi ki kamyoncu da yapmış zaten, kazasız günler:rendeer:

Vallaha kamyoncuya helal olsun ,hakkaten dürüst adammış:cat: Sana da geçmiş olsun arkadaşım.:rendeer: Umarım son olur.

Gecmıs olsun.Allahtan kamyoncu baba adammıs vermıs senın paranı

geçmiş olsun. gelen mala gelsin size birşey olmasın. Allah korumuş yine de.
biraz daha dikkatli olalım diğer sürücülere karşı.:)

geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. boyle kazalar tecrubedir.
trafıkte aracların fazla dıbıne gırmek lazımmıs demek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar