Yine KAMOK,yine heyecan,yine bol fotoğraf

resimlere bayıldım süper bi gezi olmuş ya emeğinize yüreğinize sağlık

bıravo arkadaşlar hem motor kullan resim çek birde üstüne video en zor olanlar bir arada teşekkürler:cat::cat::cat:

Osmaniye İl Temsilcisi
yusuf cok güzel bir kros macerası yaşamişsınız maşallahınız var rabbim sizi kazadan beladan korusun eline emegine saglik....

Antep den selamlar....

Aydemir abicim ilginiz için de iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ediyorum. G.Antep'e selam ve saygılarımı sunuyorum.

çok güzel bir paylaşım teşekkür ediyorum. içimdeki tutkuyu ve cross sevdasını daha da arttırdı teşekkürler sizlere. devamını dört gözle bekliyorum...

Asıl biz teşekkür ederiz, göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı. Sizlere crossu sevdirecek paylaşımlarda bulunabiliyorsak ne mutlu bize.

resimlere bayıldım süper bi gezi olmuş ya emeğinize yüreğinize sağlık

Abicim paylaştığmız fotoğrafları begenmiş olmanız bizleri çok mutlu ediyor, daha güzellerini yine sizlerle paylaşabilmek ümidiyle....

bıravo arkadaşlar hem motor kullan resim çek birde üstüne video en zor olanlar bir arada teşekkürler:cat::cat::cat:

Video çekmenin pek bir zahmeti yok, aparatı var, gögsümüze bağlıyoruz ama fotoğraf çekmek tahmin ettiğiniz gibi çok zor. Fakat sizlere birşeler sunabilmek adına bu zahmete katlanıyoruz.

Son düzenleme:
Çok güzel bir gezi.Emeği geçenlere teşekkürler.Krosun ayrı bir zevki olsa gerek.

şimdi elde cross motora heveslenme..
istanbul gibi metropol bi şehirdeyim malesef.doga ortamı olan bi yerde bulunsam ilk işim motorumu bi crosla degiştirmek olurdu.
çok hoş ve zevkli bir gezi olmuş anlaşılan
paylaşım için canı gönülden teşekkkürler

süpersiniz arkadaşlar doğa,teknoloji ve adrenalin süpersiniz devamını bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar