Yine iki kask arasında kaldım

S900 kullanıyorum çok memnunum(c değil) naked motor kullandığımdan uzun mesafeli yolculuklarda kabul edilebilir bir gürültü oranınına sahip. ancak spped-r öneririm.

S900 kullanıyorum çok memnunum(c değil) naked motor kullandığımdan uzun mesafeli yolculuklarda kabul edilebilir bir gürültü oranınına sahip. ancak spped-r öneririm.

hocam airbagin kullanıma girdiği alan oldu mu bilmiyorum airbagini şişirdiniz mi / speed-r olucak gibi bu gidisle kırmızı olanda her renk var motor ve tuluma uyum 10 numara nakitte 680 e vericeklerini söylediler daha ne olsun

800 tl olan modelinimi 680 tlye verecekler? Çünkü bende alacam speed r bilelimde ona göre pazarlık yapalım =) saten zam koymuşlar 50 tl pahalanmış.749 tlydi geçenlerde

Motosikleti
vespa gts 250 super
Speed -r kullanıyorum çok ta memnunum, bunda önce agv vardı beş basar o derece fark var güneş vizorü işe yarıyor fakat gun batımında karşıdan gelen güneşe çokta bişey yaptığı söylenemez,yüksek süratlarda rüzgarı işitiyorsunuz zaten işitmeme gibi bir durum söz konusu olamaz hiç bir kask için ama agv den çok daha sessiz almanı öneririm burada banada aynı fiyatı vermişlerdi ben 4 taksit 700 aldım bilginize.

Speed -r kullanıyorum çok ta memnunum, bunda önce agv vardı beş basar o derece fark var güneş vizorü işe yarıyor fakat gun batımında karşıdan gelen güneşe çokta bişey yaptığı söylenemez,yüksek süratlarda rüzgarı işitiyorsunuz zaten işitmeme gibi bir durum söz konusu olamaz hiç bir kask için ama agv den çok daha sessiz almanı öneririm burada banada aynı fiyatı vermişlerdi ben 4 taksit 700 aldım bilginize.

hocam cok büyük yardımınız oldu kask baya dikkat çekici ve tasarım çok güzel balaklava + kask ile ses baya düşer ama rüzgar sesi dozunu kaçırmıcak şekilde gelirse çok güzel oluyor :) kask nakitte 650 inerse çok sevinicem :) bakalım artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

800 tl olan modelinimi 680 tlye verecekler? Çünkü bende alacam speed r bilelimde ona göre pazarlık yapalım =) saten zam koymuşlar 50 tl pahalanmış.749 tlydi geçenlerde

abi nakitte öyle :)

Speed-R kaskı almaya karar verdim arkadaşlar 1 hafta içinde istanbula gidip bizzat deneyip alıcam teşekkürler yorumlarınız için

Izmırde Shark kask ları bulabileceğim bir dükkan varmı ? Denemeden almak istemiyorum . Tesekkurler.

Shark uygun fiyatlı kasklarıda var 2012 çıkışlı
Anesmotor sitesinde olmayan uygun fiyatlı modelleride var sharkın parayı veren düdüğü çalar paran kadar konuşursun yani :mrgreen:

ama speed-r vision-r kadar iyi bir kask ve xr 1100 den daha iyi puanlar almıs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar