S900 kullanıyorum çok memnunum(c değil) naked motor kullandığımdan uzun mesafeli yolculuklarda kabul edilebilir bir gürültü oranınına sahip. ancak spped-r öneririm.
S900 kullanıyorum çok memnunum(c değil) naked motor kullandığımdan uzun mesafeli yolculuklarda kabul edilebilir bir gürültü oranınına sahip. ancak spped-r öneririm.
Speed -r kullanıyorum çok ta memnunum, bunda önce agv vardı beş basar o derece fark var güneş vizorü işe yarıyor fakat gun batımında karşıdan gelen güneşe çokta bişey yaptığı söylenemez,yüksek süratlarda rüzgarı işitiyorsunuz zaten işitmeme gibi bir durum söz konusu olamaz hiç bir kask için ama agv den çok daha sessiz almanı öneririm burada banada aynı fiyatı vermişlerdi ben 4 taksit 700 aldım bilginize.
800 tl olan modelinimi 680 tlye verecekler? Çünkü bende alacam speed r bilelimde ona göre pazarlık yapalım =) saten zam koymuşlar 50 tl pahalanmış.749 tlydi geçenlerde
Shark uygun fiyatlı kasklarıda var 2012 çıkışlı
Anesmotor sitesinde olmayan uygun fiyatlı modelleride var sharkın parayı veren düdüğü çalar paran kadar konuşursun yani :mrgreen: