Yine içimiz yandı; Motosiklet kazası 1 ölü 1 yaralı

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Motor benim motordan çok garip oldum :pale:

tahminim diğer araçın suçlamasıdır; "motosiklet hakimiyetini kaybetti geldi bana çarptı".

Motorun neden kaydığı belli değil.Belki yoldan kaldırılmayan bir hayvan leşi,belki bir türlü kapatılmayan çukur,belki de bir aracın sıkıştırmasıyla yaşanan panik... Ama gazete başlığı faturayı direkt motosiklete kesmiş. "Yine motosiklet,yine ölüm" Motosiklet kullanmak,ölmek için yeterli bir sebep yani !
Neyse,Allah rahmet eylesin,yaralıyada acil şifalar diliyorum..

Allah rahmet eylesin
yakınlarına sabırlar versin
yaralı arkadaşa acil şifalar dilerim

Şimdi büyük gazeteleri inceledim bu kazayla ilgili haber göremedim.

Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla bende scootere benzettim gerçi o yada bu farketmez sonuçta bir can gitti Allah rahmet eylesin havalar ısındıkça yollara daha çok çıkacağız aman dikkat edelim..
Kaskımızı muhakkak takalım aşırı hız yapmayalım evimize bizi bekleyenlerin yanına geç ama sağ salim gidelim diğer araçların bizi pek dikkate almadıklarını hesap ederek sürüş yapalım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok üzüldüm.. eğer tahmin ettiğim yol ise o yolda biraz sıkıntılı. araçların hız yapmasına müsait ama şatlar olarak zorlayıcı bir yol.

ALLAH rahmet eylesın gerıde kalanlara SABIR YARALI kardeşimizede acil sifalar versın .Yalnız gazete başlığı bu kadar taraflı olur o baslığı yazan arkadaş işin kolayına kacmış halbukı gazetenın büyüklüğü yada küçüklüğü ne olursa olsun gazetenın araştırmacı ve doğruları yazan tarafsız olmalıdır şiddetle kınıyorum baslık atmasını öğrensınler ondan sonra gazetecı olsunlar sonrada gazete cıkarsınlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar