yine hız yine ölüm!

Burada hem bi insanın hayatını kaybetmiş olması çok üzücü hemde insanların dolayısıyle ailelerin motosikletçilere bakış açıları, tehlikeli görmeleri çok üzücü bu şekildeki tedbirsiz kişilerden dolayı motor tutkunu bi çok kişi aile engeli ile karşılaşıyor.race kullanan kişilerin daha dikkatli olması gerekirken sahilde gördüğüm manzara da hep aynı, sıfır koruma hatta sıfırın altında bir koruma, hız ve tek teker... hayatını kaybeden arkadaşımıza Allah tan rahmet ve hayattaki tüm motosikletçi arkadaşlarımıza da bilinçli kazasız belasız sürüşler uzun ömürler diliyorum.

ya gercekten bu racıng kullananlar olumle dans edıyor.Benım tanıdıklarım neden hız yapıyorsun denıldıgınde ısın zevkı ölümü hıssetmek dıyolardı.Sımdı abımdede bı tane R1 var sadce mont gıyıyor ve kasksız asırı surat yapıyor hatta 1 kere benı gezdırdıydı kutahya yolunda 200 le gıttıgımızı bılırım neyse sonunu hayırlı etsın Allah kaza bela vermesın

çok üzücü bi haber. ALLAH rahmet eylesin.alilesine sevenlerine sabır versin.ama bi yangın başladı ve yıllarca sönmeyecek bazı yüreklerde.
kim ne derse desin.imzamı seviyorum.taşımayıda...

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
kendini düşünmeyen ardında bırakacağı gözü yaşlı anaları babaları yarları dostları sevenlerını sevmeyenlerını düşünsün anlamsız olan hız sarhoşluğu her üzerine binince lütfen kapılmayın.gerektiğinde kullanın o yüksek hızları ama durduk yere ibrelerinizi sona yaslamayın.yaşamak için lütfen biraz daha yavaş.yaşarsanız daha çok motora binersiniz ve yolu bitirince sevdiklerinizle kucaklaşırsınız.saygı değer motorsiklet kullanıcılarına duyurulur.

allah rahmet ve yakınalrınna ve sevenlerine sabır eylesin. bende dah bi kaç ay önce bostanlı iskelenin önünde bir arkadaşımı aşırı hız yüzünden kaybettim :( ailesi hala çok üzgün ve diğer arkadaşlarıda korkudan hepsi motorlarını sattı. benim ailemin motor konusundaki düşüncelerini bile etkildei bu olay. racing kullanan arkadaşlar lütfen sizde aynı hataya düşmeyin çünkü şu anda arkanızdakileri ne kadar üzeceğinizi tahmin bile edemezsiniz

Ben bulvara çok yakın bir yerde oturuyorum.O yolda bu hızı yapmak delilik.:pr: Ölüme davetiye çıkarmış rahmetli.Merhuma Allahtan rahmet,sevenlerine sabır diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar