Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ne Sorumsuzluktur !! Aynı Yerde Daha Üzerinden Hiç Ama Hİç Zaman Geçmemişken,aynı yerde aynı türde bir kaza... 2 Kişi Oldu.. hemde cok acı bir şekilde ölüm.. KAfası koparak.. Aman Allahım Bu ne büyük bir Acıdır.. Birilerinin bir cevap vermesi gerekiyor artık! İstanbullu arkadaşlar yazdıklarımız burada kalıyor tamam belki istanbullu değilim ama; olanları gördükçe içim acıyor ya...
Lütfen KAyıtsız kalmayın! Burada Yazılanlarla kurtulamıyacak canlar.. Ve Orasının bir potansiyeli var Bir Kaza Potansiyeli var bunu açık açık göstermeliyiz arkadaşlar daha durursak daha cok canlar yiyecek metrobüs bariyerleri..
Her hafta bir arkadaşımız gidiyorale:
Daha kaç ailenin başı yanacak, artçısı sıyrıklarla kurtulmuş bu teller olmasa hala yaşıyor olacaktı.
Yanlış olmuş işte kaldırın bu telleri başka bir sistem yokmu?
Vicdansızlar!!
E-5 te sadece en sol şeridin solunda var halat bariyer . Ama boğaz köprülerinde en sağ şeritte de var. Üstelik köprü çok esiyor kolaylıkla sürükleyebilir. Çok dikkatli olmak gerekli.
Allah rahmet eylesın gerıde kalanlarına sabırlar versın.
Yıne bır E-5 kazası motorlu ve arac suruculerı lutfen herkes bırbırıne saygılı olsun. Cok canlar yanı yor ve boyle gıdersede canların dahada yanacagı gozukuyor
http://v1.iha.com.tr/p5.swf?v=3453" width="360" height="418" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always cok fena olmus bu nasıl kaderdir allahım sen ölümlerin hayırlısını nasib eyle
Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır versin...
Artık kelimelerle ifade edemiyorum düşüncelerimi, bu nasıl bir ölüm şekli ya... Hiç bişey diyemiyorum ve Yüce Allaha havale ediyorum bunun sorumlularını...
Metrobüs Calışmaları Sebebi ile Yol Kenarları Camur İçinde Kaymamak Mümkün Değil Bu Bariyerler Şerit Çizgisine Sıfır Gibi Fırçalı Kamyonlar la Temizlenmesi Lazım En Ufak Yağmurda Buz Gibi Kaygan Aman Arkadaşlar Dikkat .
İBB Belediyesini Mail Yağmuruna Tutalım.
Mecidiye Köy Metrabüs Dönüş Ranpasının Altından Anadolu Yakası istikametinde de Emniyet Şeridi İçinde 14 veya 15 mm Kalınlığında İnşaat Demirleri Asfattan Dışarıda Buna dikkat edelim.
Tekrar Başımız Sağ Olsun