Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hehe valla durduk yere içim daralıyor ya dinlediğim ebru gündeş in bana maziyi hatırlatan parçalarınında etkisi büyük 1 saat önce bi şeyim yoktu yine dellendim...:salut:
evet doğru arabesk slow durduk yere adamı böle yapıyor
bak dün gece bende bozuktum...biraz bozuştukta:cherry: sonra bugün canavar gibiyim... tek sıkıntım yarın iş var...kim kalkıcak sabah erken...r:
hee bak tuğçe ablan söylemiş,umursamaz ol.
al yanına kız arkadaşını,2şer bira , çık sakin bi yere (gölge olması tercih edilir,yoksa güneş altında bira pis çarpar). telefonunun mp3 çalma destekliyosa güncel slow müziklerden koy 1-2 tane,hafiften yudumla biranı ama kıza fazla içirme taşırsın asağı kadar . bak al işte , sıkıntı geçti :queen:
zaten bizde çarpsın diye uğraşıyozz,kafa güzelleştimi dünya yansa neyime deycek :queen::queen:
kız dediysek illa sevgili demedik.sevgiliden dertliyse bulcak başka bi sevgili.çivi çiviyi söker :cat::cat::bounce: