Yine Bomba.. Yine Şehit (8 şehit verdik)

İş çığrından çıktı, ohal ilan edilmeden bu sorunu çözmek çok zor artık, hükümet ohal ilan etmeli derhal... Etmiyorsa yorumu size bırakıyorum. Bazı şeylerin insan hayatından daha değerli olduğuna kanaat getirilmiş demektir o zaman.

tcs

Shrieker'e katılıyorum , her defasında da söylüyorum ohal şart

Bıkmadılar şu şehit cenazelerine katılmaktan aynı sabır ve rahmet sözlerini sarfetmekten. Şehit haberlerini takip etmekte vatandaş zorlanıyor, onlar bu koşuşturmacaya iyi ayak uyduruyor valla. Ölenlerin yüzde 90'ı da ya pusuya düşüyo yada mayın patlatılıyo. Kahramanlık hikayeleri yerine acıklı hayat hikayelerini dinletiyolar tv'den. Sonra dağlardan dumanlar yükseliyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Daha çok duyarız bu haberleri....
Allah belalarını versin.....:pr:

bişeyler yazmak isterdim ama gerek yok direk provake ediyolar o yüzden yazmıyacağım
şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum
yanlış siyaset yüzünden canlarından oluyor garibanlar yazık

bu konuda artık ne diyeceğimi dahi bilemez hale geldim. Hiç bişeye değilde bu gençlerin resmen hiç uğruna ölmesine çünkü şehit olmuş olmalarının bu ülkede hiç bişeyi değiştirmemesine çok üzülüyorum. Allah aileleri sabır versin. Allah rahmet eylesin

İşte şimdi yandılar ! Devlet büyüklerimiz çok fena kınayacaklar ve bıçak kemiğe dayandı ve o sinirlilikle sözün bittiği yerdeyiz diyecekler.

Allah belalarını versin........ Kimsenin kayıda değer bir şey yaptığı yok. :pr:

Bu eylemleri gerçekleştirenlerinde,30yıldır terörü gerek ekonomik gerekse kişisel çıkarları uğruna umursamazlıklarıyla bu hale getiren,şımartan siyasilerinde.......

Güvenlik güçlerimiz kahpece öldürülüyor,çarpışamadan sırtlarından vurularak resmen avlanarak öldürülüyor,şanlı tarihi olan milletimize yakışmayacak şekilde şehit ediliyorlar. Artık okadar sıradan bir durum halini almaya başladı ki,resmen bu duruma,hergün şehit haberleri almaya alıştırıldık.
Bir sonuca varılmadığı halde şehit cenazelerinde şehit yakınlarının bir hiç uğruna ''Vatan sağolsun,bi oğlumdaha olsun onuda şehit veririm gerekirse ben giderim'' demeleri nekadar acı. Nezaman isyan edecekler,nezaman terörü lanetlemeyi bırakıp gerçekten birşeyler yapması gereken ama kınamakla yetinen asıl kişileri lanetleyeceksiniz,ne zaman sabrı taşacak bu halkın.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
şehit haberleri öyle karıştı ki birbirlerine, bunlar önceki günkü olay mı yeni mi oldu anlayamıyoruz
Allah sabır versin ailelerine
bundan sonra alışmak zorunda kalmayalım inşAllah
milletçe nasıl uyanacağız bu gaflet uykusundan, bilemiyorum artık

daha bi kaç gün önce kınamıştık terbiyesizleri..demek hala akıllanmamışlar...

kahrol düşman, al sana bomba...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merak etmeyin arkadaşlar seçimlere az kaldı terör olayları bitecek.Nerden mi biliyorum?Biz bu filmi daha önce gördüydük.Seçim üstü bizim parti zarar görmesin diye eylemlerini durduracaklar.Sonrasında ise aynen kaldığı yerden devam.Bizim milletimiz balık beyinli olduğundan bütün bu yaşananları unutup tekrar aynı oyuna gelecek.Danışıklı dövüş devam edecek.Çünkü terör örgütü de iyi biliyor ki Ecevit'le Mhp koalisyonu zamanında canlarına nasıl okunmuştu.Bitme noktasına gelmişlerdi.Şimdi yine yanlışlıkla mevcut iktidar %10 oy kaybetse ve yine MHP ile diğer parti koalisyon kursa aynı şeyleri yaşıyacağını biliyo.Gerçi CHP'nin başındaki adamdan ben pek bişey beklemiyorum.Eski başkan seks kasedi skandalıyla baştan indirilip bu herif getirildi.Bu da açılım falan konuşmaya başladı.Hatta teröristlere kardeşim diyen Tunceli milletvekiline arka çıktı.Bu saatten sonra teröre karşı koyabilecek bir koalisyon veya hükümet çıkması mümkün değil.

Bu arada Sakık teröristinin oğlu intihar etmiş.Eee Allah'ın sopası yok.Bebek katillerine evlat acısını yaşatmış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Soran olduğunda hükümetin başı gerekli olan cevabı veriyor
İŞİNİZE BAKIN...
kendileri birileri tarafından verilen görevlerini ve işilerini iyi yapıyor
sizde öyle yapın.

c6xgjl22qpsbr1nvm.jpg

Moderatör
Toplumda herkesin hemfikir oldugu konu, devletimiz ve milletimize bir oyun oynandigi. Bu oyunda baş rol siyasiler degil, bizler de figuran degiliz. Baş rol halktir arkadaşlar. Ne zaman uyanir, feysbuktan, motosiklet.net'ten vatan kurtarilmayacagini anlarsak, o zaman figuran olmaktan kurtuluruz. Kadere inaniriz inancimiz geregi, ama kaderimiz ya bu degilse? Eceli gelen fani, Hakk'a kavusur ama, ölen binlerce, onbinlerce şehidimizin vebali tüm halkin üzerindeyse. Terörü mevcut hicbir siyasi olusum bitiremedi ve hala bitiremiyorsa, gazetelerin sol alt köşelerinde ufak başliklarla veriliyorsa 8 vatan evladinin katli, biz işten kaytarmak icin binbir takla atiyorken, genclerimiz hic bir seyi sorgulamazken, feysbukta sadece cinsel dürtüleriyle cebellesirken, Fenerbahce mi şike yapti, Gülben Ergen mi boşandi habelerini takip ederken, kim bitirecek bu illeti?
Kurtarici bekleyenler, ücretini verirse sadece oto kurtarici gelir. Vatani halki kalkindirir, halki bitirir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçenlerde bi yerde okumuştum , Avrupa'nın PKK'ya aktardığı para bilmem kaç milyar dolar.Zaten uyşturucu ticareti falan , sanmayın ki bu iş kürtlerin ezilmesi olayı ile alakalı.Bu teröristler parayla satın alınmış , kansız köpekler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar