Yine bir kaza

Arkadaşlar haberi yeni geldi dün gece bir arkadaşım yzf 125 le giderken kaza yapmış tam kaza detaylarını bilmiyorum ama 3 saattir falan ameliyatta. bildiğim kadarıyla önüne taş çıkmış yolda bu yüzden düşmüş. birsürü yerine platin takılıyo. ayağının ve kolunun kemikleri görünüz vaziyetteymiş kazadan sonra. umarım motorcu kardeşimiz alican sağlığına kavuşur. daha fazla bilgiyi yakında vericem. tekeriniz düz bassın :cyclopsan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 ----------

şuan bilgi aldım biraz. sağ kol kırık, sağ bacak yarılmış, sol kol kırık, kalça çıkık, sol bacak kırık. Lütfen dikkatli olalım arkadaşlar çok yakın arkadaşım umarım sağlığına bian önce kavuşur.

geçmiş olsun Allah tüm motosiklet tutkulularını kazadan beladan korusun

geçmiş olsun kardeşim yaaa üzüldüm valla allah düşmanımın başına vermesin:pale: hızı kaçmış koruma kıyafetleri falan varmıydı bilginiz var mı ?

kushitani mont marushin kask forma racing botlar. 60-70 le gidiyomuş konunun tam anlatımı. biara önündeki yüzünden bi saniyeliğine emniyet şeridine giriyo emniyet şeridinde taş var yerde. yalpalıyo motor üstünden 60-70 le giderken bariyere atıyo. katil bariyerlerimiz kardeşimizede aynı muameleyi gösteriyo. topal kalma ihtimali var. en yakın arkadaşı acile gidiyo bana anlattığı,
gittim kanka ya elim ayağım boşaldı
acile girdim numunede
zaten abi yatıy her yeri kan revan
her yeri
hakkını helal et
dedi tutamadım ben kendimi
:(((((

geçmiş olsun arkadaşımız büyük hasar almış anlaşılan,Allah acil şifalar versin,kazanın oluş biçimi nasılmış?

anlattığım gibi arkadaş bariyerin üstüne düşmüş. bariyerden yere düşmemiş bariyerin üstünde sürüklenmiş durana kadar

çok üzücü bir durum!.. Allah yardımcısı olsun Inşallah iyileşir. Gelişmeleri yazarsan seviniriz.

geçmiş olsun. inşallah korkulan olmaz ve arkadaş tez zamanda iyileşir, tam sağlığına kavuşur.

Gecmis olsun cok kotu oldum simdi Allah`dan insallah en yakin zamanda iyilesmesini diliyorum. Acil sifalar versin Allah.

Çok geçmiş olsun.. Korumaları tammış ama.. Umarım bir an önce iyileşir .. Allah şifa versin..:(

Elbette güvenlik ekipmanlarınızı giyin arkadaşlar. Elbette kaskınızı takın. Yalnız en değerli ve en hayati güvenlik önlemi, üzerinize giydiklerinizle alınmaz... En önemli güvenlik ekipmanınız gözlerinizin hemen üstünde, saçınızın altındadır. Onu iyi kullanın...

Biliyorum, genç arkadaşlara bunu anlatmak zor. Tek bir ricam var, lütfen bir kez düşünün. Güvenlik testlerinden 5 yıldız alan otomobiller dahi 50km/s üzerindeki süratlerde hayatta kalacağınızın garantisini veremiyorlar. Sizce en iyi, en kaliteli güvenlik ekipmanı ile dahi olsanız 60-70km/s süratle yapacağınız bir kazadan ciddi bir zarar almadan kurtulma ihtimaliniz nedir? Bunu bir kez düşünün, yola öyle çıkın. Göreceksiniz, çok daha güvenli sürmeye başlayacaksınız.

Kaza yapan arkadaş için çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşur. Umarım motor aşkı onu terketmez...

Elbette güvenlik ekipmanlarınızı giyin arkadaşlar. Elbette kaskınızı takın. Yalnız en değerli ve en hayati güvenlik önlemi, üzerinize giydiklerinizle alınmaz... En önemli güvenlik ekipmanınız gözlerinizin hemen üstünde, saçınızın altındadır. Onu iyi kullanın...

Aynen katılıyorum:cat:Unutmayınki İnsan beyninin işlem hızı saniyede 20 bin trilyon.Ona göre programlayın kendinizi böyle haberlere konu olmayalım.:pale:

Kaza yapan arkadaşada acil şifalar diliyorum umarım bir önce aramıza döner:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar