yine bir kaza:(

arkadaslar olay sanırım 15-20 dk önce yaşandı şişli kuştepede bir alt gecitten gecen motorsikletli iki aracın arasında kaldı.ehliyeti nerden aldıgı belli olmayan bir otomobil sürücüsünü ters yöne girmesinden kaynaklanıyor.banada az önce eve yeni gelen annem haber verdi ve yanında asla motorsiklet alamayacaksın dedi..
kaza geciren arkadasın durumunu tam olarak bilmiyorum ancak ambulans bekliyorlarmış.

allah acil şifa versin.....

Allah'a acil şifalar versin....Bıktım artık bu kaza haberlerin den ne oluyor bizlere yaaa

Allah acil şifa versin
seninde iş yattı heralde (please wait = only wait)

allah acil şifalar versin umarım birimizin çok yakını değildir canımız biraz olsa daha az acır..:(

a

her ne tür olumsuzluk olursa olsun motorsikletten vazgecebilecegimi sanmıyorum.bu şekilde sadece motoru alışımı geciktiriyorlar.inşallah alıcam motorumu,başka bişey düşünemiyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gene bir kaza dalgası geçiyor..Ama bu kazalar tusunami oldu..Ağır geldi..

Allah şifalar versin...:rendeer:

allah acil şifalar vermesi dileğiyle...

ya böyle kendini bilmezlere ehliyet verirler alın ehliyetinizi hadi can almaya başlayın diyolar sanki...

Allah acil şifalar versin.

Eskiden 1 hafta bir gelen kaza haberleri 2 günde bir gelmeye başladı sonra 1 günde bir en son gün içinde 2-3 kaza olur oldu.

Umarım kaza yapan arkadaşımızın önemli bir şeyi yoktur.Allah'tan acil şifalar diliyoruz...

aalah acıl sıfalar versın .trafıkte hayaletiz arkadaslar herkes buna gore kullansın motorunu. hayaletız.............

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar