Yine bir kaza yine bir kayıp

Evet arkadaslar bayram tatılını cok guzel bır sekılde endruro clup ve arkadaslar olarak bartında kampta gecırdık dun bartından yola cıktım karabuk e gelmek ıcın...
safranboluya geldıgımde polis abilerimizden bırı durdurdu ve celi gecmiş olsun dedi anlayamadım bırden hayırdır abı dedım kastamoonu yolunda kaza oldu endruro clupden deılmı o dedı ... bir den afalladım ankaralı tankut ve aykut abılerde o yoldan ank gideceklerdi abi tam neresi kaza nerede ogren dıkten sonra yola koyuldum...

kaza yerınde sadece bır mınubus kalmıstı kazalı bırsekılde
sırası ıle tum hastanelerı dolastım en son karabuk ssk da buldum arkadasları....

SAMSUNDAN 6 ARKADAS CIKMISLAR YOLA SAMSUN CARSAMBA BELEDIYE BASKANININDA OLDUGU İÇLERİNDE OLDUGU 6 KISILIK BIR GRUP

KAZA YAPAN ABIMIZ ONDE BULUNAN ACEMI ARKADASINI KONTROL ETMEK ICIN VE ONA YETISMEK ICIN HIZ YAPMIS MINUBUSTE TALI YOLA GIRMEK ICIN BIRDEN DIREKSIYONU KIRINCA SOFOR MALINDEN VURMUS...

MOTORSIKLETIN ON TEKERLEK MINUBUSUN ALTINA SIKISMIS VE KOPMUS MOTORLA BIRLIKTE MINUBUSUN USTUNDEN FIRMLAMIS...

NE YAZIKKI ADI AHMET OLAN MOTOSIKLET SURUCUSU ARKADASIMIZI KAYBETTIK...

allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,geride kalanlara sabır versin

Allah rahmet eylesin, Ailesine ve sevenlerine sabır versin. Çok üzücü bi olay...

Allah rahmet eyleyis :(
Bir ara yine bu kaza haberleri çoğalmıştı ama o dönem bu kadar kayıp vermemiştik. :(
Lütfen dikkat

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

kazayı dün akşam üstü öğrendim.

vefat eden kişinin abisiyle aynı işyerinde bir müddet çalışmışlığımız vardı.

allah rahmet eylesin

Motosikleti
ZX12R
allah rahmet eylesin :salut:

minibusunde belasini...

kardeşimize allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum
mekanı cennet olsun.

allah rahmet eylesin üzüldüm bende haberi okuyunca tv de bu tür haberlere dayanamıyorum

Allah rahmet eylesin yattığı yer nur mekanı cennet olsun. Geride kalan ailesine ve sevdiklerine Allah sabırlar versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar