Yine bir kaza...Bi yandan sevindirici bi yandanda üzücü???

slm arkadaşlar cumartesi akşamı hatunla arabada bakırköy sahiline doğru seyrediyorduk.Kırmızı ışıkta durduğumuz zaman yanımıza bi maxi scooter yanaştı.Evli yada sevgili iki çift vardı.Hemen hanıma ara gazı vermeye başladım,bak ne güzel eşinide almış geziyorlar mis gibi aynii(kızım sana söölüyom gelinim sen anla muhabbeti yapıyodum)Yeşil ışık yandı bunlar tam geçti ki dengesiz taksicinin biri kırmızıda karşı şeritten bizim yola doğru sola dönüş yaptı ve motora çarptı.İkiside yere düştü.Neyseki, kazasız belasız atlattılar olayı,bişicik olmadı onlarda.
İşin sevindirici yanı sağlıklarının yerinde olması kazasız belasız atlatmaları,üzücü yanı ise tam hatuna ara gazı verirken bak naasılda güzel geziyorlar bunda korkulacak bişi yok gel bizde alalım derken hatunun gözleririn önünde kaza oldu.Bizim motor işi askıya kalktı sanırımm,bi süre:silent: :silent: :farao:

bu öküzler sadece motosikletlere değil, tüm araçlara tehlike. geçmiş olsun bu arada (motosiklet umutların için).

valla iki olayada çok üzüldüm hem kazaya hamde tamda alıştırmaya çalışırken böyle bi aksilik tühhh.

slm

hepinize teşekkürler arkadaşlar ,banada geçmiş olsun sanırım ama inadımdan vazgeçmiycem alıcam motoru,kararlıyım.Azim mermer ilşkisi:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar