Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yolda giderken önümde bir kaza..
hemen durdum, motorun başındaki arkadaşın yanına gittim birşey varmı diye, o artçıymış akrabası hastaneye kaldırılmış..
renocu adam kaçırdığı dönemece son anda girerim hesabı kırıyor sağa, bu kardeşimizin motoruna patlıyor..
işin kötüsü adam %100 suçlu ama motorun plakası yok..
çocuk birşey bilmiyor, herşey arabanın suçlu oldugunu gösteriyor bari polis gelene kadar bekleyim dedim.. polis gelince adam birden kıvırmazmı,
saçma sapan imkansız şeyler söylemeye başladı kendini haklı çıkarmak için..
artçı çocuk desen trafikten haberi pek yok, savunmayı bilmiyor.. mudahale ettim hemen, olurmu öyle şey yalan söylüyorsun diye..
memur ters yaptı bu sefer 'sen merak etme, her iki tarafında ifadesine başvuracağız' diye..
söylene söylene döndüm..
bizde motor kullanıcısıyız, Allah korusun böyle bir kaza yapsak, biz hastanedeyken adam bizi haksız çıkarsa çıkarır yani..
çocuk arabanın camına patlamış yazık ya, kaskı vardır umarım
http://hizliresimyukle.com/showpic-219189/p300312_15.22__01_.jpg
hemen durdum, motorun başındaki arkadaşın yanına gittim birşey varmı diye, o artçıymış akrabası hastaneye kaldırılmış..
renocu adam kaçırdığı dönemece son anda girerim hesabı kırıyor sağa, bu kardeşimizin motoruna patlıyor..
işin kötüsü adam %100 suçlu ama motorun plakası yok..
çocuk birşey bilmiyor, herşey arabanın suçlu oldugunu gösteriyor bari polis gelene kadar bekleyim dedim.. polis gelince adam birden kıvırmazmı,
saçma sapan imkansız şeyler söylemeye başladı kendini haklı çıkarmak için..
artçı çocuk desen trafikten haberi pek yok, savunmayı bilmiyor.. mudahale ettim hemen, olurmu öyle şey yalan söylüyorsun diye..
memur ters yaptı bu sefer 'sen merak etme, her iki tarafında ifadesine başvuracağız' diye..
söylene söylene döndüm..
bizde motor kullanıcısıyız, Allah korusun böyle bir kaza yapsak, biz hastanedeyken adam bizi haksız çıkarsa çıkarır yani..
çocuk arabanın camına patlamış yazık ya, kaskı vardır umarım
http://hizliresimyukle.com/showpic-219189/p300312_15.22__01_.jpg