Yine Benzine Zam

Avatardada horoz var, snappy x e görünmeden kaçmalısın dostum :wiinkk: Çünkü hayata bakış açısı bu zamana kadar değişmemiş at gözlüğünü çıkarmayan insanlarla burada siyaset yapamam :)

benle siyaset yapmanı istemiyorum zaten güzel kardeşim , ayrıca burasıda siyaset yapılacak yer değil bilgi paylaşım platformu , avatardaki fotoyuda pek fazla önemseme öylesine konulmuş bi foto, ama hayvan severim o ayrı konu, yanlız ca şu benzin zammını ben anlayamadım yüzde40la ne alakası var anlatırsan bizde öğrenmiş oluruz

672-untitled-3.jpg

Snappy x atil kardeşim hadi gene iyisin burdanda ekmek çıktı sana bak horoz var,koyun var yeni maceralarini bekliyoruz :)

"1 Ağustos 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzin ve motorinin pompa satış fiyatında 11 kuruş artış beklenmektedir"

"Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 6 Eylül 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorin ve benzinin pompa satış fiyatlarında 7 kuruş artış bekleniyor"

PWT

CHP ye verekteeeeee kuyrukta mı bekleyeqqqqqq. Eskiden sinekten yağ çıkartıqq öyle yemek yapardıq yaqq kuyruquu cok oluyor dIyeeeee... Fetocular bir benzin için vatanı sattınsssss.

"Önceki gün gelen 7 kuruşluk zammın ardından motorin fiyatlarına yarın da 6 kuruş zam yapılacak."
yırttık bizimkiler benzinli

Bravo bizimkilere, işi öğrendiler. Küçük olanlar daha kolay giriyor, farkettirmeden geçiriveriyorlar.

Dün 6 kuruş bugün 7 kuruş inşallah yarın 8 kuruş daha eklemezler üzerine

Osmangazi Köprüsü kullanımını optimize(prodüktivite) etme gayreti
aklımı seveyim
minnettarım

Mazota zam gelmiş. 2 defa üst üste zammı olur. Zamanında benzin 5 TL yi geçti yine taksicisi, dolmuşcusu, özel araç sahipleri protesto yapınca fiyatları indirdiler. Ama bakıyorum da herkes halinden memnun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar