Yine ADANA MT, Yine Gezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün yine 9 motosiklet 3 araba ve 20 kişi ve köpeğimiz oskar ile muhteşem bir Mersin/Narlıkuyu gezisi yaptık. Fazerr Muzaffer muhteşem organizasyonunda Balık yemeğe Yapraklıkoya gidip balık yemeden kıl çadırında muhteşem kahvaltı ve saçkavurması yedik, buyrun resimler diyemicem çünkü fotoları Burak Cingiz yükleyecek :mrgreen: :p

Hadi burak yükle artık fotoları.....:pr:

yahu bu mersinde ne war anlamadımki ?? artık motoru molaya kadar çıkart gidiş dönüş yolunu kendisi gider gelir:queen:

ne mutlu size...o nargileyi çeken arkadaş da canımı sigara çektirdi ya...

Helal çok güzel bi gezi olmuş tekerinize sağlık.İmrenmedim değil!!!

Programda ve yemek sürecinde aksaklıklar yaşanmasına rağmen güzel bir gün geçirdik. Güneşli bir hava, bol kahkaha ve hoş sohbet olunca tüm eksiklikler unutuldu. Çok şükür sorunsuz döndük. Katılan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Keyifli daha nice gezilerimiz olması dileği ile; :rendeer:

Sevgili Burak Cingiz;:jocolor:
Şu Fotoları yüklemeyi öğren, beklerken fıtık olduk. Hala yarısını göremedik.

---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:12 ----------

yahu bu mersinde ne war anlamadımki ?? artık motoru molaya kadar çıkart gidiş dönüş yolunu kendisi gider gelir:queen:

Hayati,
Rota önerisi getirdin de gurup gitmedi mi?:bounce: Öyle her geziye geliyormuş gibi birde eleştirme. Toplantılarda da devamsızlıktan sınıfta kaldın. :mrgreen:
Biliyorsun rota Muzaffer' e (Fazerr) kalınca başka istikamet olmuyor.

ne diyorsunuz ya wallahi billahi iyilik yaramıyor size. Herkez demedi mi kardeşim webden fotolar kuçuk oluyor alamıyoruz orjinal orjinal diye. Bende gittim orjinal boyutta kuçultmeden yukledim. Yani kırk yılın başı kalite gördünüz kalite. Adam akıllı isteyen herkez kendi bilgisayrına resmini kaliteli şekilde kaydetsin dedim yani fena mı ettim hayret bişi. Tatminsiz güruh sizi.....

Mersin İl Temsilcisi
tekerinize sağlık ama hani memleketimden fotolar?
narlıkuyuya gidip lokma tatlısı yemeden dönülür mü yahu?
ben orada olsaydım ne organizasyon düzenlerdim be yaaa :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar