Yılın Son Güzel Hava Gezisi, Kaiser-Denizcimuzaffer-DylancıServet Ortak yapımı iftihr

Oy oy oy afiyet bal şeker olsun yarasın.
Şu iş yoğunluğumu halledeyim,hele bir de Uludağa kar düşsün,kısmetse güzel bir parti de ben yapacağım.

Oy oy oy afiyet bal şeker olsun yarasın.
Şu iş yoğunluğumu halledeyim,hele bir de Uludağa kar düşsün,kısmetse güzel bir parti de ben yapacağım.

sayın İhtiyar, davet ettiğiniz an nevalelerimizle orada oluruz biz de. Sevgilerimizle:rendeer:

Vallaa haber vermiş olsaydınız gelebilirdim :)
Sezonu da kapattınız artık siz, naapalım nisan ayında açılışı beraber yaparız artık :wiinkk:

OOOO biz sezonu kapatmayız Pınarcığım, bu: Son Güzel Hava Gezisi İdi, bundan kelli, kötü hava gezilerimiz başlar:mrgreen: Ben de o kadar arkadaşa haber vermişim de en gelebilecek dostlarımı ihmal etmişim:pale: Hakketten özür dilerim. Gerçi, biraz da biz davetliydik geziye, onun için son anda gelişen duruma müteakip haber veremedim birazda:) Kar yağınca görüşmek dileği ile:)

akşam irdelerim muzo beyi...:p

seni bir İrdelersem :mrgreen: Sen yat evde pazar pazar, sizin yüzünüzden bütün MT nin Gezi Yükünü ben çekiyom Len:p:p

guzel gezı paylasım ıcın saolun.

Katılımın için ben teşekkür ederim Departed arkadaş:cat: bir dahaki gezide hep beraber olalım:)

Son düzenleme:
Muzaffer abi yavf hangi ara gittiniz valla kaşla göz arasında fişek gibisin hee
maşallah allah nazarlardan sakınsın helal olsun valla ışık görmeyesin hemen
eylem yengeyi atıyon arkaya ver yolun gözüne yakışır sana bu yollar valla.

seni bir İrdelersem :mrgreen: Sen yat evde pazar pazar, sizin yüzünüzden bütün MT nin Gezi Yükünü ben çekiyom Len:p:p

Muzo Bey yengenin üzerine kuma olarak getirdiğin 4.Elizabetden sonra bi evrim geçirdin hayrola beyefendi...geziye kaçıyorsunuz habarımız olmuyor...Burağı ek...ihsanhakanı ek...darkdaymındı ek...hadi bu çömezleri geç benide ekiyon...kii ben seni buralara getiren popülaritemi paylaşan biriyim...:bounce:yani sitedeki varlığınız benim sayemde olmuştur...el verdim...ittirdim...sayamda bi noktaya geldin...:bounce::p

gel gör ki ihaneti affetmem...valla paçandan aşağı çekerim...:p:cherry:

Küçük Muzonun keyfiyeti doğrultusunda bu gezilere çıkmış olmanı bizim uyuşukluğumuza bağlıyorum...ilk ve son olarak affediyorum seni...

bide sende zaten bir dylan ve dylancılar sevdası vardı...nihayet aşka geldin...:pniye aldattın bizi anlamadım...

MTM olarak bizde bulamadığın onlarda bulduğun şey nedir...ayıp dimi..:bounce::p

ihsanhakan...darkdaymınd ve buraki77 adına seni kınıyorum...bugün hepsi msnde seni ayıpladılar valla...ortak bildiridir...:queen::p

terpiyesiz dedikoducular sizi:p:p:p
Aazınız glevyeniz çalışacaana gaz kolunuz firen leviyeniz çalışaydı:p:p

Abim, ben dediğim gibi biraz davetli idim, dylan-vstrom ortak yapımıydı, işin kötü yanı bu ateş ile barutu ben yan yana koymuştum:pale::pale: ne etsem kaçamadım, Allahım dedim, buda mı gelecekti başıma...:p:p
irtibatta kalın sizi fezaya götüreceğim:p
Abim, hepinizin beni affettiğini biliyom, çok seviyonuz çünkü beni, bayılıyonuz hatta, durmadan affetme isteğinizi gıdıklayan bir yönüm var evet:p
(Olm, bak alttan almazsan aplanı salarım üzerine, bir de öyle bir gaz veririmki bir daha konuşmaz senlen:mrgreen::mrgreen:

valla paşam sen yat kalk ablama dua et...kayınçon olarak ben zaten beatcıye forsaytcıya gız vermezdim...:pneyse artık kuş yuvadan uçtu...onun hatırı olmasa işin rengi değişirdi...:p

bi anı geldi hafızama...bi gün sen yanımızdasın...sana dediklerimi hatırlıyomusun...beatle orman içi yolda gidiyoruz..o gün ne gülmüştük demi abii...seneye yaza kaldı artıkın hayırlısıyla...:p

seneye kim öle kim kala...hani Düzcede bungalovlarda kalıyoduk...ohooo yalan oldunuz valla...purakda Kuzey Irağa gidemicekmiş...çok üzülüyo...ulan kış geldi yalan olduk be...ioğuzda moturu yeniler...bide ihsanhakan abimiz bombayı patlatırsa efsane devam eder...hayırlısıyla...

aslında purak abi bana sordu arabayı ayarlada gidek diye ama kızımla gezmeyi tercih ettim valla...napim abi ...evlad bu...:p

haydi sağlıcakla kal...

ama dediğim gibi sen bizim tapulu tescilli adamımızsın...bu gruba giren çıkamaz...airet gibim yani...artık vesikalı bir üyesin...nereye hemşerim derler adama...dyln v stormlamı kandırdılar seni yavrucum..onlar pis tukaka...:p

OOOO biz sezonu kapatmayız Pınarcığım, bu: Son Güzel Hava Gezisi İdi, bundan kelli, kötü hava gezilerimiz başlar:mrgreen: Ben de o kadar arkadaşa haber vermişim de en gelebilecek dostlarımı ihmal etmişim:pale: Hakketten özür dilerim. Gerçi, biraz da biz davetliydik geziye, onun için son anda gelişen duruma müteakip haber veremedim birazda:) Kar yağınca görüşmek dileği ile:)

Yok yok Muzaffer kar yağınca görüşmeyelim biz :)
Tatlısu motorcusu deilim normalde ama cuma günü benim maviş ıslandı yolda bıraktı beni.. Tatlı su motorcusu olma yolunda ilerliyorum mavişimle birlikte:)
Karda hiç çıkamam sanırsam :queen: Ama pastırma sıcaklarında görüşebiliriz :)
Harbi nerde kaldı bu pastırma sıcakları, kandırıyorlarmı yoksa bizi :silent:

abi ordaki kazları doyurmaya çalışıyodunuz ha bence onlar sizi ısırmaya çalışıyolar görmüyonmu ağızları bir karış açık

Vallaa haber vermiş olsaydınız gelebilirdim :)
Sezonu da kapattınız artık siz, naapalım nisan ayında açılışı beraber yaparız artık :wiinkk:

Burnun uzuycak Pınar, haberin vardı gayetde :) Hatta Tekirdağ'a gidicem diyip Opet'de basıldın, konuşma cezalısın :)

Bunlarda hep güzelim yayla yolu fotoğrafları,yemek yiyip gelmişler demesinler;

http://img213.imageshack.us/my.php?image=img1724smallqs2.jpg
http://img213.imageshack.us/my.php?image=img1729smallvj3.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar