Yılın ilk karı ve Sakarya Hendek..

Selamlar..
Sakarya Hendek'te okumaktayım haftaiçi oralarda haftasonu İstanbul'da takılıyorum..
dün gece yağmur ve soğuk havaya hakimdi gece saat 4-5 civarında başlayan kar yağışıyla birlikte uyuyakalmışım sonra sabah 9 da kalktım ve ne göreyim.. her yer bembeyaz (sadece 1 gecede ve her yer ıslakken!) aşağı yukarı 5-10 cm kalınlığındaydı öğlene doğru 20 cm oldu ve akşam üstü İstanbul'a doğru yola çıkacakken hala tabir yerindeyse lapa lapa yağıyordu ve 30 cm oldu 1 günde nasıl bembeyaz olup bu kadar çok kar oldu ortalık anlayamadım valla bi kaç resim paylaşayım..

önce sabah yerlerde az bi kar vardı..

sonra çoğaldıkça çoğaldı

haydi kardan adam, kadın , çocuk felan yapalım o zaman :mrgreen:

dun afyondaydım yüksek tepelerde kar vardı hafta sonuna bembeyaz olur tüm yurt :D

usta nasıl şaşırdım İstanbul'da böyle şeylere rastlayamıyoruz bundan 5 6 sene evvel köye gitmiştik kurban bayramı için giderken hiç birşey yoktu sabah bi kalktık dizimize kadar kar olmuş bi orda gördüm böyle ani kar bide Hendek'te

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aapazarı neden bu kadar sulak ya bizde ince ince kar yağıyo dötümüz dondu buzdan düşüp kaseyi kırmamak elde değil.

Moderatör
Sizde yağsın soğuğu bize gelsin.. Reva mı bu şimdi bize :)

Adapazarı merkezde 10 dk yağdı ve durdu.Hendek merkezden yarım saatlik mesafede :)

biliyorum zaten trenle geldiğimden Hendek Adapazarı otobüsüne binip Adapazarı'na geliyorum sonra trene biniyorum Hendek sınırdan sonra hiç bişey yok oldukça şaşırtıcı :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar