Yılın ilk kar fotoğrafları, taze taze KASTAMONU 17/10/2006

elıne saglık ıyı yer gezmıs guzel zaman gecırmıssınn bellı senın motormu ıyı gıdıyordu arazıde tıraktorlermı

baba kusura bakma ama çok kıskandım hayal edilecek bir şey bu tabi sen gerçekleştirmişsin resimler için çok saol.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eline sağlık Şefim..

harika fotolar...tebrik ve teşekkür ederim...Motoru yerde görünce üzüldüm ama...Bir motor yerdeyse valla motora acıyorum ya...Sahibinden önce motorda çızık varmı diye düşünürüm nedense...

Mükemmel demekten başka söz bulamıyorum. bayrağımıza yazık olmuş donmuş :) umarım en kısa zamanda eski özgürlüğüne kavuşur:)

paylaşım için teşekkürler arkadaşım. devamını bekliyoruz.

Biz eşimle 2 motorsiklet tutkunu olarak gezinizi ve fotoğrafları muhteşem bulduk.Sitenin 2 yeni üyesi olarak size ve sarı kızınıza iyi geziler dileriz

Mükemmel demekten başka söz bulamıyorum. bayrağımıza yazık olmuş donmuş :) umarım en kısa zamanda eski özgürlüğüne kavuşur:)

paylaşım için teşekkürler arkadaşım. devamını bekliyoruz.

DSC05773.jpg

(http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20080)

Üstad, bayrağımızın buzar altında olduğuna bakma, kar koruyucu bir örtüdür. Kışın doğayı örter, pislikleri temizler, mikropları öldürür baharla beraber daha canlı uyanır herşey.
Bayrağımızda öyle, baharla beraber daha canlı dalgalanacaktır.

Hayranlıkla izledim resimleri...:cat: Doğa harikası yerler elinize, motorunuza sağlık...:rendeer:Tabi kar görüntülerine bittim ben.. Sevgi ve selamlar....

mükemmel yerler, bizim ortak kastamonulu bunları gördükten sonra muhakkak gitmem lazım.paylaşım için teşekkürler.

eline sağlık birader...
gerçekten güzel bir çalışma olmuş...sunumun harika sanki biraz evvel oralardaymışım gibi...

mükemmel eline koluna sağlık insan resimlerine bakıp yazılarını okuyunca bile heyecanlanıyor sağolasın paylaşımın için

Süper çok özlemişim bu manzaraları. Bu arada Ormancılıkla bir ilgin var mı acaba???

Üstad, bayrağımızın buzar altında olduğuna bakma, kar koruyucu bir örtüdür. Kışın doğayı örter, pislikleri temizler, mikropları öldürür baharla beraber daha canlı uyanır herşey.
Bayrağımızda öyle, baharla beraber daha canlı dalgalanacaktır.

baharda aynı bayrağı canlı olarak göreceğiz tabiki:cat:

saygılar

Çok teşekkürler ,harika paylaşım olmuş,makinana, yüreğine,bileğine sağlık,keşke benimde seninki gibi bir işim olsaydı,akşama kadar eksoz dumanı,müşteri vırvırı,sıcak soğuk hava değişimi,ooooof of

dr-z 400 de mükemmel görünüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar