Yildiz Kaydi

Dostlarım sizleri çok sevdiğim için paylaşmak istedim yaş kırk oldu evde kaldık derken hatunla tanıştık ve cumartesi nişanlandık temmuz 22 de nikahımız var motorize dostlarımdan hepsine tek tek davetiye veremiyeceğime göre ahanda buraya yazıyorum herkes davetlidir,pasta börek çörek yok hatta belediye gazozuda yok eeee biz evleneceğiz da para lazım gelenler lütfen en az yarım altınla gelsinler:queen: yoksa içeriye giremezler ehemn şakka yaptım gelebilen herkese kapım açık sizleri seviyorum

oo cengiz abi, hani ben özgürüm falan diyordun noldu:p
işte bayanlar böyle yapıyor insanı, neyse abi bize Allah mesut bahtiyar etsin demekten başka bişey düşmez bize, inşalah gelirim abi snein düğününe o dönemde mersinde olacağım inşallah, hadi hayırlsı:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah mesut etsin.

Dr800 de sissy bar var mıydı?:mrgreen:

Bir ömür boyunca mutlu bir hayat diliyorum size ve müstakbel eşinize.

Allah mesut etsin.Bir yastıkta kocayın.Hayırlısıyla benimde 23 temmuzda başımı bağlıyacaz.

allah mesut etsin :rendeer:
börek çörek belediye gazozu da istemiyoruz gelen konuklara birer buji verirsin
yeter:rendeer:

Herşey gönlünce olsun ,bir yastıkta kocayın ,anladığımca yenge motoru sorun etmiyor ,ben evliliği önce yapıp sonradan motorlanmağa kalkınca ne diller döktüm bilsen :p sağlıcakla:rendeer:

allah mesut etsinn... darısı tüm bekarların başına yada en azından şöle demeliyim darısı benim başımaaa

tebrik ederim, :rendeer: ömür boyu mutlu olun, cebinizden ve yüreğiniden sevgiyi asla eksik etmeyin, bir yerlerde unutmayın.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Allah mesut etsin ne diyeyim darısı diğer bekarların başına. Benim gibi. :)

birlikte,mutlu upuzun omurler diliyorum :rendeer:

Abijim, nasi bise, onlari da anlatin ama. bundan sorasini hayatinin birlikte gecircen. anlat:)

dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,sağolun darısı tüm motorize bekarlara olsun,
adanalı motorize camiaya sesleniyorum herkes motoruyla gelecek benim DR 800 çıkarsa onu süsleyeceğim çıkmazsa kankinin VN800 olacak hatta maynak bir nikah töreni olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ömür boyu mutluluklar dilerim, aynı yastıkta kocayın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar