Yıldırım Z1 RR

Bu renderları alabilmek için min. bilgisayar donanımı ne olmalıdır.
Minimum olarak 2 çekirdek işlemci ile 2 gb ram yeterli olur sanırım,yinede araştırınız,ram ve işlemci çok önemli,ben intel e8500 işlemci,4gb ram ile alıyorum,sistemim eskidi ancak işimi görüyor,ayrıca yaptığınız ayarlara ve programına görede değişir,vray'da daha uzun sürerken keyshot'ta daha kısa zamanda alıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------

sadfgref.jpg

tfuyy.jpg

jhkyu.jpg

Eğer sadece tasarımda kalmayacaksa Autocad,Solidworks,Solidcam ve pro engineer de destek vermeye hazırım....

Eğer sadece tasarımda kalmayacaksa Autocad,Solidworks,Solidcam ve pro engineer de destek vermeye hazırım....
Teşekkür ederim,bu konuda herhangi bir gelişme yok,üretileceğini bilsem daha iyi tasarımlar yaparım,sadece bu konuya odaklanırım,ayrıca vektörel programlarlada çizerim,ancak üretecek destek olacak firma lazım :) bu olmayınca 3D çizimden öteye gitmiyor :) farklı projelerimde var,kişisel sitem www.sinan3d.com da inceleyebilirsiniz.
yeni bir görüntü daha ekliyorum.
44343.jpg

Ben acayip beğendim farklılık bu olsa gerek türk Ss olarak bence çok çok güzel bir motor tabikide üzerinde bir çok calışma olması gerek motor blogunu göremedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar