Yıldırım doğmuş hoş doğmuş.. (ybasaran)

Super Moderator
İzmir'imin kırtasiyeler kralı, Mondial'i tanınmayacak hallere kadar geliştirme şampiyonu, misafirperverliğin 1 numarası, sıcak dost Yıldırım, iyi ki doğdun, mutlu yıllar...:rendeer:

Bu yaşında herşey gönlünce olsun, altında hayallerindeki iki tekerlek, onun altında akan yollar, üstünde seni heyecanlandıran rüzgar olsun...

Bu da şimdilik hediyen:wiinkk: Alır mısın?:p
ux_a07102900ux0034_ux_n.jpg

nice yıllara nice yollara YILDO hayabusalı günlerinide görelim inşallah :mrgreen:

Nerden bilsin o mondial kendisine bu kadar işkence yapan adamın bugün doğduğunu :p:p:p
Doğum günün kutlu olsun kardişimm Yıldırım
Bizden önce polisler doğum günü hediyeni verdi ama ... :queen::queen:

Super Moderator
Ahaha...:mrgreen: Doğum günü kutlayayım derken, acılara parmak basmayalım şimdi burada:p

Ama polis de ayıp etmiş, insan paket yapmıyorsa bile bir kurdele sarar bari..:queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
İzmir'imizin isviçre çakısı, patlayan bomba misali egsozuyla kulaklarımızda, misafirseverliği, gözüpekliği ile kalbimizde yer eden kardeşimiz, seni unutmadık, unutturmayacağız. :p

İstanbul'a yolun düşerse bekleriz kardeşim, yeni yaşın kutlu, en iyi motosikletler senin olsun. :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyiki doğdun yıldırım.... Yeni yaşın yeni motorlar getirsin sana... :rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Doğum günün kutlu olsun..
Yazdım ama!
Yıldırım kim yahu?
:)

Ben Aziz Yıldırım'mı acaba diye girdim topiğe.:mrgreen:

Super Moderator
Madem biliyorsun, yazın başında söylesene arkadaşım:p

Sabah biraz uyku sersemi, biraz geçilecek yol düşüncesi ile doluyken, o kadar giyinmiş kuşanmışken, Yıldırım koşa koşa durun durun bir de sakız alın gitmeden yapınca, yedik şoku haliyle..:p
Çaktırmasan belki o da yiyecekti...:p

Madem biliyorsun, yazın başında söylesene arkadaşım:p

Sabah biraz uyku sersemi, biraz geçilecek yol düşüncesi ile doluyken, o kadar giyinmiş kuşanmışken, Yıldırım koşa koşa durun durun bir de sakız alın gitmeden yapınca, yedik şoku haliyle..:p
Çaktırmasan belki o da yiyecekti...:p

olcan kardeşim ayıp yapıyon ama yaaa :) ben hiç unuturmuyum onun çarptığını :) ama size çarptırdığımı unutmuştum bak :)

herkese teşekkürlerimi sunuyorum tekrardan :) umarım hepimizin doğum güünde nice senelere deriz birbirimize :p biraz garip cümle oldu galiba ama çaktırmayın işte doğum günü çocuğu olduk bugunluk :)

Doğum günün kutlu olsun..
Yazdım ama!
Yıldırım kim yahu?
:)

Ben Aziz Yıldırım'mı acaba diye girdim topiğe.:mrgreen:

aziz yıldırımın fakir hali kardeşim öyle düşün sen :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar