Yılbaşında Ne Yapılır ?

git bi gece kulübüne sabaha kadar yardır bro sonra ver elektriği gitsin :queen: en fazla yapabileceğin bu başka ne yapılabilir ki :wiinkk:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
peki ordan cıkıcagın kısıye de para ayırdın dmı ? :queen: neyse yeter abi ya kıskandırıyosun he zaten 16 yasındayım daha dur yolunca basındayız gece gece yazıyosun boyle seylerı ımandan cıkarıcan benı :D aslında kıbrıs'a gidesim var yılbasında gelsem beraber orlarda bseyler yapsak :D 2+1 falan ? :DD:D:D:D şaka bi yana senin plan iyiymiş :p

İmandan çıkacak ne var hacım... yiyip içeceğiz ne güzel...bir daha mı geleceğim dünyaya...benim evi soruyorsan evet 2+1 :)

Siz iyisiniz yine benim 31 aralık ve 2 ocakta final sınavlarım var üniversitede. Eğlence olarak kitap almayı onları okurken trance müzik açıp koltukta bir o yana bir bu yana sallanmayı düşünüyorum açıkçası :D

git bi gece kulübüne sabaha kadar yardır bro sonra ver elektriği gitsin :queen: en fazla yapabileceğin bu başka ne yapılabilir ki :wiinkk:

:D klube gırebılsem.. ah bı grebılsem. :D

İmandan çıkacak ne var hacım... yiyip içeceğiz ne güzel...bir daha mı geleceğim dünyaya...benim evi soruyorsan evet 2+1 :)

iyi bakalım :DDD kim kimi yer artık orasını bılmem hadı iyi geceler :D

Siz iyisiniz yine benim 31 aralık ve 2 ocakta final sınavlarım var üniversitede. Eğlence olarak kitap almayı onları okurken trance müzik açıp koltukta bir o yana bir bu yana sallanmayı düşünüyorum açıkçası :D

off :D lutfen yapma bunu :D

tcs

3 sap tanıdığın barına gidecez kör kütük sarhoş olana kadar içecem :D

Halil en güzel ordu TEK KİŞİLİK ORDU'dur. Kafana göre takıl ama aşırıya kaçmadan efendice, yeni yılını şimdiden kutlarım...:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pepe ile geçir yılbaşını sende... :mrgreen:

Dışarı çıkmanı tavsiye etmem her yıl yılbaşında polise 5 ayda gelen olay yılbaşında bir günde geliyor nerdeyse..
Gasp taciz abazan gruplar kavga gürültü cinayet yaralama...
Alkolün etkisiyle yanına bayanla çıkanlar pişman olur genelde..
Tabi ki belli yerler istanbuldan örnek taksim filan..

Ailenle evde geçir...16 yaşındasın daha çok dışarı çıkarsın ;)

3 sap tanıdığın barına gidecez kör kütük sarhoş olana kadar içecem :D
eheh en güzeli :)

Halil en güzel ordu TEK KİŞİLİK ORDU'dur. Kafana göre takıl ama aşırıya kaçmadan efendice, yeni yılını şimdiden kutlarım...:)
aynen öyle ünal abi :) kafaya ne eserse onu yapmak lazım bakalım kaldı 13 gün :)

Pepe ile geçir yılbaşını sende... :mrgreen:

hee acarım Pepe'yi alırım elime biramı girerim 2013'üme :D şakacı :D

Dışarı çıkmanı tavsiye etmem her yıl yılbaşında polise 5 ayda gelen olay yılbaşında bir günde geliyor nerdeyse..
Gasp taciz abazan gruplar kavga gürültü cinayet yaralama...
Alkolün etkisiyle yanına bayanla çıkanlar pişman olur genelde..
Tabi ki belli yerler istanbuldan örnek taksim filan..

Ailenle evde geçir...16 yaşındasın daha çok dışarı çıkarsın ;)

aynen öyle, zaten gitsem 40km uzagımızda olan sakarya merkeze 2-3 kişi, bi olay cıksa dayak yer gelırız ne tanıdık ne bsey :D en ıyısı evde gecırmek :) deli bi amcam var polis çok komik biri onları cagırmayı dusunuyoruz. o adamla hergunun ıyı gecıyo ya cok acayıp bırı :D bakalım :)

taksimde yılbası kutlanamıcak dıye bılıyorum bu calısmalar falan var ya :( istanbulda olsam abimlerle taksıme gıderdım :D gercı onlar gıdınce gırceklerı yer bellı o girceklerı yerlerın de benı almıcagı belli :D yine eve mapusum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar