Domuz eti haram diye yemeyiz ama alkolün dibine dibine vururuz.. Arkadaşlar ikiside HARAM 
peki ordan cıkıcagın kısıye de para ayırdın dmı ? :queen: neyse yeter abi ya kıskandırıyosun he zaten 16 yasındayım daha dur yolunca basındayız gece gece yazıyosun boyle seylerı ımandan cıkarıcan benıaslında kıbrıs'a gidesim var yılbasında gelsem beraber orlarda bseyler yapsak
2+1 falan ?
D
şaka bi yana senin plan iyiymiş
![]()
git bi gece kulübüne sabaha kadar yardır bro sonra ver elektriği gitsin :queen: en fazla yapabileceğin bu başka ne yapılabilir ki :wiinkk:
İmandan çıkacak ne var hacım... yiyip içeceğiz ne güzel...bir daha mı geleceğim dünyaya...benim evi soruyorsan evet 2+1![]()
Siz iyisiniz yine benim 31 aralık ve 2 ocakta final sınavlarım var üniversitede. Eğlence olarak kitap almayı onları okurken trance müzik açıp koltukta bir o yana bir bu yana sallanmayı düşünüyorum açıkçası![]()
eheh en güzeli3 sap tanıdığın barına gidecez kör kütük sarhoş olana kadar içecem![]()
aynen öyle ünal abiHalil en güzel ordu TEK KİŞİLİK ORDU'dur. Kafana göre takıl ama aşırıya kaçmadan efendice, yeni yılını şimdiden kutlarım...![]()
Pepe ile geçir yılbaşını sende... :mrgreen:
Dışarı çıkmanı tavsiye etmem her yıl yılbaşında polise 5 ayda gelen olay yılbaşında bir günde geliyor nerdeyse..
Gasp taciz abazan gruplar kavga gürültü cinayet yaralama...
Alkolün etkisiyle yanına bayanla çıkanlar pişman olur genelde..
Tabi ki belli yerler istanbuldan örnek taksim filan..
Ailenle evde geçir...16 yaşındasın daha çok dışarı çıkarsın![]()