Yılan Bakışlı RS'ime Kavuştum Dostlar..

Merhaba Arkadaşlar.

Pulsar 150 NS kullanıcısı iken hep hayalimdeydi. Bir CBR125 deneyimimden sonra karşıma bir fırsat çıktı ve aldık RS'i. Çok hoş bir motor tavsiye ediyorum. Almak isteyip kafasına soru takılan olursa cevaplayabilirim. Tekeriniz düz bassın :thumleft:

W081l4.jpg

Öncelikle hayırlı uğurlu kazasız tekerin düz bassın
E artık bi top speed,0-100 felan soylersin bide abi benimde bi ara aklimdaydı bu alet acaba yedek parça muhabetti ne durumda fiyat olrak

Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
fiyat performans güvenlik olarak çok avantajlı bir motor olduğunu düşünüyorum Allah kaza bela vermesin ,benim ki de siyah

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
saç sakal mont gözlük siyah rs komple bir tarz olmuş :) hayırlı olsun. 0-60 km hızlanması ve 0-100 km hızlanması.

5. vites 7500 devirde yaptığı hız ve 100 kilometre yakıt tüketimi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

birde yakıt tüketimini arka 32 ve ön 30 ps /// arka 29 ön 28 değerlerinde ayrı ayrı ölçerseniz süper olur, 1000 km yolda ne kadar yağ eksiltiyor. birde

7500 devirde kaç desibel ses yapıyor falan? co2 salınımı? çok şey istedim galiba :D

arkadaşlar "Tvs Apaçhe" için 47 arka dişli bulanı zengin edeceğim. yeni konu açmamak için buradan da duyuru yapayım dedim. dönüş yapacaklar özel mesaj atsın konu kirlenmesin.

saç sakal mont gözlük siyah rs komple bir tarz olmuş :) hayırlı olsun. 0-60 km hızlanması ve 0-100 km hızlanması.

5. vites 7500 devirde yaptığı hız ve 100 kilometre yakıt tüketimi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

birde yakıt tüketimini arka 32 ve ön 30 ps /// arka 29 ön 28 değerlerinde ayrı ayrı ölçerseniz süper olur, 1000 km yolda ne kadar yağ eksiltiyor. birde

7500 devirde kaç desibel ses yapıyor falan? co2 salınımı? çok şey istedim galiba :D

arkadaş bilim adamı mı? :)

rs deyince tam kestiremedim. Bajaj pulsar değil mi bu ?
önü çok yakışıklıymış :)

güle gule kullan. Yeşil renk şeritler gitmemiş. Alakasız bir renk olmuş. Kırmızı daha güzel olur. Yada hiç gerek yok serite

Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
fiyat performans güvenlik olarak çok avantajlı bir motor olduğunu düşünüyorum Allah kaza bela vermesin ,benim ki de siyah

Öncelikle hayırlı uğurlu kazasız tekerin düz bassın
E artık bi top speed,0-100 felan soylersin bide abi benimde bi ara aklimdaydı bu alet acaba yedek parça muhabetti ne durumda fiyat olrak

parça çok ucuz kardeşim. 0-100 denemedim ama bursa otobanda 150 gördüm daha çıkmadım. teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------

arkadaşlar "Tvs Apaçhe" için 47 arka dişli bulanı zengin edeceğim. yeni konu açmamak için buradan da duyuru yapayım dedim. dönüş yapacaklar özel mesaj atsın konu kirlenmesin.

saol fatihcim. hızlanmaları denemedim. yakıtıda daha ölçmedim. :D dyno sonuçlarını atarım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

rs deyince tam kestiremedim. Bajaj pulsar değil mi bu ?
önü çok yakışıklıymış :)

pulsar hocam. rs200 :) evet çok yakışıklı mübarek :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------

güle gule kullan. Yeşil renk şeritler gitmemiş. Alakasız bir renk olmuş. Kırmızı daha güzel olur. Yada hiç gerek yok serite

bi abladan aldım hocam o yapmış. bended kırmızı yapmayı düşünüyordum. bakalım çıplak daha iyi olursa ellemem. teşekür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------

Hayırlı uğurlu olsun abicim Allah kaza bela vermesin.

saol kardeşim benim :)

arkadaşlar hepiniz saolun hayır duanızı esirgemeyin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar