Eheheh. Ben de pimpirikliyim ama motosikleti olup da teker denemeyen kimse yoktur herhalde. Denemek ayrı zırt pırt yapmak ayrı. "Yok kardeş ben hiç denemedim zarar veriyor" falan diyene de inanasım gelmez açıkçası. He korkarsın falan başka... Yoksa ben de biliyordum gıcır gıcır profil fotoğrafı koymasını.

Arkadaşla görüştüm, kendimden bile beklemediğim kadar indirim yaptım. Grenajı çatlak, sağı soluk kırık ya da 10.000+ km motosikletler 6500'den başlıyor piyasada ben onun da altında verdim hatta yanında hediye de verdim. Önce tamam dedi ama bakalım artık top kendisinde.
Asla teker denemedim, denemeyi de asla düşünmem, korktuğumdan da değil, gereksiz bir olay olduğu için. Motosikletin üretim amacı ulaşım aracıdır, bu benim içinde tüm motosikletçiler içinde böyle olmalıdır, çok adrenalin istiyorsam, gider bungeejumping yaparım, yamaç paraşütü yaparım, rafting yaparım ya da başka adrenalin sporlarını yaparım. Çünkü bu sporlarda sadece kendi canımı riske atıyorum, başkalarının değil. Ha gider tek tekeri profildeki gibi yolda değilde, trafiğe kapalı pistte yaparsın sorun yok, gerçi orası da eminim trafiğe kapalıdır ama; spor amaçlı yapılacak yerlerde istediğiniz kadar yapabilirsiniz. Trafiğe kapalı diye, yaya'ya da kapalı değildir herhalde.
Lütfen şu; "herkes teker yapıyor", "hocam arkadaşta konuşuyor, ona bir şey demiyorsunuz", "ama önce o yaptı", "onu görmüyorsunuz beni görüyorsunuz" kafasından çıkalım artık.
Hayırlı günler, hayırlı satışlar.