Yıkılmışım ben

mafoldum bittim eridim göçtüm erken yaşlandım.... ne pis ne lanet ne uyuz bişeymiş bu yaa... Sabahlara kadar uyuma sabah tan akşama kadarda aklından çıkartama.. saatlerce ara araştır en iyisi hangisi hangisiyle başlasam adayları ele...OOOOO bi ton mewzuu.Bazen sadece at avrat silah denen o günlerdemi yaşasaydık diom.Alırdın arap atını bakardın keyfine..Yok midilliymiş yok İnkilis miş yok unikornmuş hiç birini düşünmesdin walla. El insaf yahu bu kadar güzel makinalar arasından hangini seçem ya.eh artık yardım etmesseniz hepiniz vebal altında kalırsınız ona göre..İki cihanda elim yakanızda.. heee bu bir tehditmi?
evet kardeşim bu bi tehdit help me yaaa

Ama bole de konu başlığı olmaz ki.. bende bişe oldu sandım dı?
Derdine çare olamıormm yaaa

dertli birisi daha. otur bi soluklan arkadaşım. ordan bi çay ver arkadaşıma :cherry:

derdini söyle arkadaşım . fiyat aralığı tecrübe help me derse anca polis çağırır millet :p

evvveeeeet işte bir hasta daha gelmiş! hoş gelmiş!!!:rendeer:

-ama o nasıl bir baslıktır yaaa? okuyan eyvah bir şey var diyor? yürek hoplatmada basarılı bir arkadas belliki! :silent: -

hoşgeldin :cat:

o zaman da hangi renk kısrak olsun, yok hangisinin soyundan olsun, yelesini örsem mi kuyruğunu dürsem mi derdine düşerdik emin ol :)

bu da 500 oldu. :)

korkuttun bizi yaa, öyle başlık olurmu?
ne tarz bişey istiyosun? kaç ytl aralık veriyosun?

ben kesin motoru çaldırdın herhalde dedim!!! hoşgeldin ama panikle geldin...:p

:farao: ı can help you but kardeşim türkçe yazsana alla alla din mevzularına pek dalma git paran hangisine yetiyosa onu al

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin hayda gel geç bakalım karşıma bi duble rakı çek sakinleş bi anda heycan yaptın
tarzını yaz demeden önce japon al derim paran varsa tabiki

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldin arkadaş sen benim sendronuma yakalandın sana en fazla 15gün veriyom ya motoru almış oldun yada kafayı yedin başka seçenek yok ben
motoru aldım sende bu seçeneği tercih ediceğinden eminim iyi düşünceler:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
ya harbiden o nebiçim bir başlık...kalbime iniyordu kaza falan yaptın sandım:farao:

ya kusura bakmayın öle bi panik havası vernek istemedim... cbr 600 ile r6 arasında kararsız kaldım. az buçuk tecrübem var..ancak hangisi daha usluysa onu almak isterim.. önerileriniz heyecanla bekliyor olacağım...
hoşbulduk

hoş geldin.
ne olursa olsun hayırlı ve kazasız,belasız olsun.
sevgi ve saygıyla kal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar