Yıkılmadım ayaktayim!

Çantanın kilidi mi bozulup açılmış yoksa ön taraf yere sert indiğinde sarsıntıdan tablasından mı kırılıp düşmüş? ben onu anlayamadım. Hani aşırı tekere gelip yere sürtmeden açılacak bir durum da göremedim sanki.

Videoda da çok net gözükmüyor merak ettim.

Şöyle aslında bu zincirleme bir olayın sonu.Defalarca yapılan teker sebebi ile tablanın esnemesi ve daha sonra kırılması.Son vuruş aşırı bir teker yapmadı kardeşim ama dediğim gibi devam eden bir sürecin sonu:)

Çantanın kilidi mi bozulup açılmış yoksa ön taraf yere sert indiğinde sarsıntıdan tablasından mı kırılıp düşmüş? ben onu anlayamadım. Hani aşırı tekere gelip yere sürtmeden açılacak bir durum da göremedim sanki.

Videoda da çok net gözükmüyor merak ettim.

Şöyle aslında bu zincirleme bir olayın sonu.Defalarca yapılan teker sebebi ile tablanın esnemesi ve daha sonra kırılması.Son vuruş aşırı bir teker yapmadı kardeşim ama dediğim gibi devam eden bir sürecin sonu:)

Hocam keşke topcase'i sökseymiş arkadaş teker deneyeceği zamanlarda. Yazık oldu hem topcase'ye hem de dökülen eşyalara :)

Geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin...

takmışın yine beşibiyerde ekşın kameralarını.
daha profesyönel çekim içün bi rejisör, bi ışıkçı filan da lazım, ihmal etmeyiniz.
hayırlı maceralar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar