Yetkililere duyuru!Araç satışında EHLİYET zorunlu olsun!!!!

bunu engelleyemezler, motor için olurmu bilmemde arac için dusunursen aracı alacagım ama soforum kullanacak... arac benim ama ben sürmüyorum bu olabilir bu yuzden arac satısında ehliyet zorunluluğu pek olanaklı degil. aracın sahibi aracın sürücüsü olmayabilir motosiklet içinde araba içinde...

doğru söze ne hacet:cat: bu dediğin imkansız bişey.satıcılar ayaklanır devlet o kadar ötv alıyor hiç bçyle bişey yaparlarmı

bu işin kolayı var.ehliyeti olmayana benzin satılmasın.olur biter.
sonuçta her motosikletliyi polis görmeyebilir ama her motosikletli benzin almak zorunda(şimdi biri çıkıp mazotlu motorlar da var derse yakıt anlamında dedim )

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Böyle birşey münkün olamaz. Araçlar herkese satılabilir fakat satın alan kişi sürücüsünden sorumludur. Sürücü ve araç sahibi aynı olsa bile ayrı ayrı cezi işlem uygulanır.

Devlet daha ne yapsın. Uymayanların uslanmayanların öküzlüğü işde.

Kask devletin nesine lazımki mecbur tutuyor. Zorlada gelip başına takacak nasihat ecek hali yok ya.

Elbetteki mümkün olabilir.Satın alan kişi sürücüsünden sorumludur fakat durum ortada.Ben kendime güvensemde karşımdakine güvenemiyorum.Ayrıca kask devlete değil milletin güvenliği için lazım.Devlet milletinin refahı için çalışır.O yüzden motor kullanıcılarında kask zorunlu tutuluyor:farao:

Bak Dostum

Dostum Iyi Düşünmüşsün Ama Araç Satışında şayet Ehliyetim Yoksa Götürürüm Ehliyetli Birisini Onun üzerinden Alırım Yine Binerim O Motora. Türkiyed Ekurallar Tamamen Ezilmek Için Yapılmış Sanki Bazen Isyan Ediyorum Trafikte O Kadar çok Angut Varki Babasının Tarlasında Geziyor Sanki. Senin Benim ülkemde Trafik Polisi Adam Gibi çevirme Ve Kontrol Yapsa özellikle Son Zamanlarda Artışa Uğrayan Motor Furyası Vede Yerli Yersiz Hız Yapan Magandalara Cezayı Yapıştırsa Bak Nasıl Düzene Giriyor... Sırf Bu Yüzden Nefret Ediyorum Istanbul Trafiğinden özellikle... Misal Kurallar ülkesi Almanya' Da Bu Sistem çok Düzgün. Bunun Bi örneğini Anlatıyım Size; Bir Okul Yakınında Yaya Geçidine Yaklaşan Dayım Max 10 Km/h Hız Süratı Varken 20 Km/ H Ile Seyir Ediyor Ve Radara Yakalanıyor. Ve 106 Euro Para Cezası Yiyor. Oh Oh Ne Güzel

kımse uymazkı buna adam parasını bastırıyo motorunu alıyo hangı cılgın engelleyecekmıs sasarım :mrgreen:

Dünyanın herhangi bir yerinde böyle bir uygulama var mı ? Varsa bizim ülkeye gelmez. Yoksa hiç gelemez. :)

Geçmiş olsun. :rendeer:

şimdi bu konuyu okuyunca aklıma bizim bi abi geldi :queen:

ben belediye başkanı olsam bütün kaldırımları yol yapardım dedi bende nediyon abi sıyırdın mı balataları dedim cevap

herifler zaten hep yoldan yürüyolar gerenk yok dedi

ne alakası varsa geldi birden aklıma :)

motoru satan ben olsam acil para ihtiyacım olsa adamın ehliyeti varmış yokmuş bakmam ki aldığım paraya bakarım

gecmıs olsun arkadasım bu fıkır bayagı guzel ama sen anadolunun daha ıc kesımlerındekı motosıklet manzaralarını gorsen dılını yutarsın ınan bana

Zaten Türkiye güzide Ülkemizde kanun böyle motorsikleti alırken vergiyi versinde isterse ehliyetsiz olsun sonra biz onu bulur ceza keseriz diye düşünüyorlar.
Ve adamın eline veriyorlar motoru al hayırlı olsun ee kardeşim hayırlı olsunda ben bu motora binmez miyim die düşünen yok:pr:

Geçmiş olsun,ne yazık ki Türkiye de yaşamanın bedelini ödüyoruz bazı durumlarda; bu onlardan biri olsa gerek...

ya belki başka bir çözüm.mesela benm motor babamın üstüne daha babam kullnmış değil motoru.ama onun ehliyeti yok benim var.şimdi ona satmıyacaklarmı?hem biz ne ehliyetli magandalar gördük.benm çok yakın arkdaşım söyleye söyle dilimde tüy bitti.bi kask taktıramadım.emniyet mensuplarının biraz daha can yakıcı davranması gerkiyor bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar