Yeter ße >:

Ne biçim iştir bu motofan arkadaşlarım nisanın sonundan beri bi motor alıcaz yok 10 gün sonra yok mayıs ortasında yok haziran başında haziran ortasında yeter be kukla ettinizi bizi yaza motorla girelim dedik yaz bitecek biz motorlarımıza kavuçaz anlamadığım başka bişey daha madem motosikletlet ülkeye girmedi neden fiyat biçip siteye ürünlerimiz die yerleştiriyorsunuz bugün en son hyosung rt 125 karion modelinde karar biçtim globalmotoru aradım kadının dediği laf daha gelmedi ne zaman gelecei hakkındada kesin bir tarih yok bi bayii aradım 2007 dedi oha dedim 2007de satacağınız motosikletin fiyatını şimdiden belirleyip ürünlerimiz başlığı altınamı yerleştriyorsunuz ondanda vazgeçtim zongshenin chopperi ozaman dedim adamın dediği laf daha geliş tarihi kesinleşmedi hadi buyru burdan yakın :pr:

arkadaşım senelerdir hayalini kurdum fırsat bı fırsat dedim gelde dellenme piyasada ne kadar trash model varsa onları koymuşlar en iyiler en sona :mad:

DarkArchAnGeL' Alıntı:
arkadaşım senelerdir hayalini kurdum fırsat bı fırsat dedim gelde dellenme piyasada ne kadar trash model varsa onları koymuşlar en iyiler en sona :mad:

sakin ol, sakin...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boşver herşeyde bir hayır vardır canını sıkma:)

Abicim ne desen haklısın insan oturuyor hesap yapıyor planlıyor hevesleniyor herşey hazır oluyo sonra bi bakıyosun bayii efendi motoru getirememiş genelleme var bu oloy ha çözülürmü:silent: 2007' de:mrgreen:

relaks lütfen,bakınız ben şimdi rakımdan 2 duble aldım rahatım.isterseniz sizede ikram edebilirim,iyi akşamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi sizde hazırda bulunan motorlardan alın...Onlarda motorları geldiği zaman turşu kursunlar

böle giderse olacağı o ellerinde patlayacak modeller seneye kadar depoda saklarlar

abi takma kafana diyecem ama çok abuk bişiy olacak insan takıyo haklı olarak..
3 ay önce bende bayabi tırmaladım motor alacam diyerek baktımki bayilerde motor kalmamış nezaman gelir kimsenin bildiği yok bütün bayileri aradım buldum 200ytl de fazla verdim aldım.neticede anladım ki hepsi aynı gibi kafana yatan başka bi model vrsa bekleme git al o markada alsın motorunu ister turşusunu kursun isterse karşısına geçip seyretsin:pr: :pr:
haybeye yorma kendini nasipten ötesi olmaz..
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

aynı sorunu bende yasadim ozellikle bir model var herkesce bilinen ve beklenen adamlar bugun yarın dedi ve gelmedi snirim bu sene icindede gelmesi zor ama dolardaki artışını seneye satacakları motora yansıtmşlar

Ayrica bugun birkac bayii ye gittim arkadaşım şu an satış yok dediler inanın hiç chopper gormedim heryer125 lik ve 150 lik scoter dolu ama daha yuksek fiyatlı olan chopperler piyasada yok anlamadıgım scotertlerde dolar artışı fiyatlara yansımıyoda chopperlerdemi yansıyor acaba

bunlar motorları getirdide depodamı saklıyorlar ne bende bişey anlamadım ilk zamanlar neye dayanarak tarih verdiki bu firmalar

gözün aydın DarkArchAnGel,

kızıltoprak İstanbul Motor'da 1 adet kırmızı, Altunizade Hyosung bayisinde de 1 adet Sarı mevcut (ya da tam tersiydi işte :) )

aqbi sakin ol herşeyde hayır vardır belki kısmetse başka motor alırsın daha ii olur..hayırlısı..

aynı kapasitede başka motor bak...
sonuçta hepsi çin malı bana göre hepsi bir süre sonra dökülecek..:pale:
büyük firmalarda farklı değil..
CBR 600 RR ara bayiler 2007 diyor..:pr:

Bosver dostum yaa bak Regal Raptor var Kanuni Seyhan 250 var cok gusel motorlar bence.Sen elinde var olani dusun onlar akli sira onceden para toplayacak milletten daha motor gelmeden.Haa yokmu elinde o zaman cok konusma de kapat suratina telefonu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar