Yeter otopark alsana motopark

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar bursada motopark acmayı dusunuyorum 110 metrekare kapalı alan bıyer buldum bıle burasını hem motopark hem bakım onarım olarak acmayı dusunuyorum sızce nasıl olur kısın yada yagmurlarda motoru nereye koysam dıye dusunenlere gore ıyı deyılmı bursa kukurtlu pembecarsının orda AYRIYETEN CUSTOM CALISMALARIDA YAPILACAK

Son düzenleme:
mükemmel bi fikir bence :cat: keşke Bursa'da olsaydım dedim destek olurdum sonuna kadar

muhteşem olur hocam benim okul orda çıkışta uğrarım açarsan mekanı
Her türlü destek olurum elimden geldiği kadar

Son düzenleme:
çok güzel bir fikir. Memleketim bursaya gittim mi gelirim motoparka ;)

Custom çalışmalarıda olacaksa çıkmam ben ordan hocam çırağa ihtiyaç var mı

İyi fikir.Ama önce müşterileri ayarlaman lazım. Kirayı kurtaramazsan olmaz.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
kışın orda bir sürü motor olacak. dolayısıyla o kadar aletin orda bekleme süresinde ona göre sigortalanması gerekecek. hesabını iyi yap, batma sonra. o aletlerin başına orda bi şey gelse Allah korusun, yangın, sel, deprem, terör, kundaklama, karşılayabilmek gerekir...

soner abi sen bu işi yaparsın..

senin motorun 1-2 fotosunu da buraya koy da reklam olsun bence

Hocam senin motor gayet güzelmiş geçen pazar günü akşam 18:15 gibi heykelde gördüm

bende iki gün önce kükürtlü caddesinde siyah bişi gördüm :) sanırım senin motosikletindi, gerçekten resimlerden daha güzel duruyor.

motopark fikri gerçekten güzel,kapalı otoparkı olmadığı için motosiklet almayan arkadaşım var çekirgede ona söyleyeceğim muhakkak.

O motor değil, KARAŞEYTAN iSTANBUL u birbirine katmış, Ferrari lere bakan olmamış.İnanmayan BursaMT sayfasının 404 ve 405 inci sayfasındaki fotolara bakabilir. Maşallah demeyi unutmayın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
benı herkes goruyoda durduramıyo:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 PM ----------

aslında bu yerı hobı amaclı acıyodum ama yer cok buyuk oldugundan motopark olarakta kullanmak ıstedım olmasada sorun deyıl custom ve bakım onarım yerı olucak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 PM ----------

Bide sıcak çorba pişirsen ne güzel olur arada çorba içmeyede geliriz hayırlı olsun şimdiden

Forumdan Uzaklaştırıldı

bende bursa'da olsaydım getirir koyardım motorumu..
tebrikler güzel bir girişimcilik..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar