YETER DEYİN ARTIK !!!

Biz işimiz gereği....(diyorum ve detaya girmiyorum), patronla birlikte ehliyet harçlarının yüksekliğinden kaynaklı halkın maduriyetini ve ortaya çıkacak sorunları çözümleriyle birlikte konuşmak için sn....................' dan randevu alarak İstanbul' dan Ankara' ya makamına gittik. Yaklaşık yarım saatlik görüşmenin sonunda yüzümüze söylenen şey şuydu;

"-Öyle yaptık öyle olacak. Hem millet memnun size ne? Bize bu konuda yapılmış tek bir şikayet dahi yok size ne oluyor!"

Konu hakkında daha fazla bilgi veremiycem ancak adam haklıydı, haklısınız deyip arkamızı dönüp geri geldik.

Hep kendi aramızda konuşuyoruz, şikayet edip duruyoruz da hep birbirimize... Kaçımız hoşnutsuz olduğu konularla ilgili ilgili makama dilekçe yazıyor? Halkımız bu konuda bilinçlense, iki üç haftada bir her bir vatandaş bu konularla ve düzeltmek için tekliflerle şikayet dilekçelerini ulaştırsa, masaları her hafta çuvalla dilekçeyle dolsa, artık ne oluyor millet uyandı mı diye en azından bir silkelenir birşeyler az çok toparlanır diye düşünüyorum. Tabi bunun için halkın bilinçlenmesi lazım, umursaması, sadece 10 dakikasını alacak bu işi yapması lazım ama anlatsak da yapan çıkmaz. Milletçe bu hislerimizi kaybettik.

Millet uğraşmıyor ki sadece sözde var işleyiş yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------

bizim milletimize az bile donuna kadar almak lazım.

Akılları anca başına gelir o zaman haklısın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

Ülke ne hale geldi.. Eskiden forumda " Az daha koy YBR AL " diye bir espiri vardı, artık kimse yapamıyor..

O zaman dans Sevgili dostlar.. :flower:

Aynen öyle YBR sıfır olmuş kaç bin lira keşke fiyatlar az olsada öyle deseler gene :(

Daha 1 sene önce evet dememiş miydik? Şimdi ne oldu da hayır kampanyası başladı?

Güldürmeyin adamı Allah aşkına
Change.org hiç bir zaman işe yaramamış sadece mail adresi toplayarak data oluşturmya yarayan çöp tenekesinden başka bişey değil.
Bu ülkede bu düzen böyle gelmiş böyle gider.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar