####Yetenekmi, çalışmakmı?####

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence fifty fifty... kazan kazan gibi.. :king: yarı yarıya yani...

yetenek ama.
insan çok çalışır ve yetenekli kadar iyi motor kullanabilemezmi?

Adamın biri ne demiş, bir işte başarılı olmak için %1 yetenek %99 çalışmak gerekir. Kanaatimce iki teker üzerinde ''tedbirli" olunmazsa "yetenek"li birinin "başarı"ları kısa ömürlü olur.
Televizyonda Amerikalı bir motorsiklet akrobatını göstermişlerdi,adam motorsiklet üzerinde muhteşem hareketler yapıyordu ama yürürken "S" çiziyordu. Kırılmadık kemiği kalmamış.Suratıda bayağı yamuktu.Alın size yetenek. :mrgreen:

motosiklet vücut dengenizi ve reflekslerinizi en iyi kullandığınız yer olduğuna göre bence çalışarak çok yetenekli birinden daha iyi duruma gelinebilinir... bütün dövüş filmlerinde deli gibi çalışıp herkesi yenerler....
yeteneğiniz varsa çok çalışmanız gerekmez.. yani yetenek sadece çalışma miktarınızı etkileyecektir gibime geliyo....
peki hondacbr1100xx yetenekli misin çalışkan mı ::?:

banro' Alıntı:
Adamın biri ne demiş, bir işte başarılı olmak için %1 yetenek %99 çalışmak gerekir. Kanaatimce iki teker üzerinde ''tedbirli" olunmazsa "yetenek"li birinin "başarı"ları kısa ömürlü olur.
Televizyonda Amerikalı bir motorsiklet akrobatını göstermişlerdi,adam motorsiklet üzerinde muhteşem hareketler yapıyordu ama yürürken "S" çiziyordu. Kırılmadık kemiği kalmamış.Suratıda bayağı yamuktu.Alın size yetenek. :mrgreen:

O sözün sahibi edison sanırım. Dehanın %1 i ilham %99 u terdir. Bence yanlış bi söz :)

evet o deha doğru demiş.
bana gelince ben ikiside değilim. çünkü daha motorum yok

abi varya ben sole foruma yazmaya başladıgımdan berı 1 mılyon 1 mılyon bır kumbaranın ıçıne atsaydım bır tane mobilet alırdım onda dengelı durmayı ogrenırdım ama bu olmıcak :cat:

eeee hamsicum sen iradeli bir insan degılmısın yoksa :cat:
ozaman 100erbin lıradan biriktirmeye başla seneye bı tane alırsın :geek:

yok arkadaşım. bana hamsi derler. para buldummu. istavrit arkadaşlarımlan yerim hemen. 100 bin de fazla :cherry:

swalbard' Alıntı:
abi varya ben sole foruma yazmaya başladıgımdan berı 1 mılyon 1 mılyon bır kumbaranın ıçıne atsaydım bır tane mobilet alırdım onda dengelı durmayı ogrenırdım ama bu olmıcak :cat:

Dengede durmayı öğrenmek istiosan bisiklet al dicem ama :) Bisiklet mobiletten daha pahalıdır :p

[/quote]

Dengede durmayı öğrenmek istiosan bisiklet al dicem ama :) Bisiklet mobiletten daha pahalıdır :p[/quote]

haklısın abi ama mobilette de kkuccuk bı motor var

motora bınme hevesımızı almış :king: oluruz

Dengede durmayı öğrenmek istiosan bisiklet al dicem ama :) Bisiklet mobiletten daha pahalıdır :p

haklısın abi ama mobilette de kkuccuk bı motor var

motora bınme hevesımızı almış :king: oluruz

mobılette küçük motor var ama bisikletınkınden buyuktur hiç dğilse.
gerçi bazı bisikletler var havasıda super oluo.
bak onlar işte moblete yeri geldiği değişilir. ama kızlara hava atmak meraklısı isen hiçbirini alma paranı biriktir
al racing. geç olur ama temiz olur :)

Başari...

Sevgili Kardeşim bu soruya sitemdeki özlü sözlerimden biriyle cevap vereyim yüksek müsadenizle (benimde başarımın anahtarı bu olmuştur)

DÜNYADA KARARLILIĞIN YERİNİ HİÇ BİR ŞEY TUTAMAZ,
YETENEK TUTAMAZ: ZİRA DÜNYADA YETENEKLİ ANCAK BAŞARISIZ KİŞİLERDEN BOL BİRŞEY YOKTUR.
DEHA TUTAMAZ: ZİRA DEĞERLENDİRİLMEMİŞ BİR ZEKA YALNIZCA BİR ATA SÖZÜNDEN İBARETTİR.
EĞİTİMDE TUTAMAZ: ÇÜNKÜ DÜNYA EĞİTİLMİŞ FAKAT İŞE YARAMAZ İNSANLARLA DOLUDUR.
ÖNEMLİ OLAN SEBAT VE KARARLILIKTIR.!!
BAŞARINIZ İSTEK VE KARARLILIĞINIZA BAĞLIDIR.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar