Yeşil ninja ankara dan

arkadaslar hepımızı allah boyle ınsanların şerrinden korusun benımde bayram gunu daha 300 km lık scotorumu caldılar daha parasını bıle odemıs degılım 1 taksıtını verdım gerıye 11 ayım kaldı olmayan motora ucret oduyom akıl ısı degıl adam elını kolunu sallayarak gelıp alıp gıdıyor motoru kapımda rotwaylır kopek oldugu halde ama suc genede devletımızde kopeklerı salsak baska bırısıne zarar verse gene bız suclu cıkıyoz sımdı beklıyom ınsallah motorum gerı doner dıye ama umudumda pek yok dogrusu allah herkesden bunları uzak tutsun benım motorumda modelı mondıal 150re bordo gri 41 r 1757 plakalı belkı bır goren arkadasımız cıkar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanunlarımızda eksiklikler kolluk kuvvetlerinde ise gerekli hassasiyetin olmadığı ne yazık ki kanıtlanmış artık, bir adama 7 kurşun sıkıpta serbest bırakılıyorsa sizin motorunuz için kimse kendini riske atmaz doğal olarak....
motoru çalınan arkadaşımıza büyük geçmiş olsun diyorum. paylaşımı yapan arkadaşlara da telşekkürler, demek ki ser vereceğiz motoru vermeyeceğiz.
memleket böyle arkadaşlar tırnağın varsa başını kaşıyacaksın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adamların mesleği olmuş...Sadece motor üstüne ihtisas yapmışlar...Çok ciddi araştırmalar yaptım...

Sonuç derseniz eğer ben motorumu bulamadım..Alamadım...Sadece ben diil polis bile alamadı....

Şunu söyleye bilirim....Saçma sapan scooterlarla gezen tabi genelde 2 kişi oluyorlar bunlar Etrafta ne motor varsa araştırıp yerini tespit edip uygun zamanını kolluyorlar...

Motorunuzu evinizin önünde görünür yerlerde bırakmayın...
Tek tavsiyem bu olur size...En önemlisi tabiii.....

Hacı sen Senin Mz imi Çaldırdın?

garajı olanlar pek sıkıntı çekmezde olmayanlar en iyi güvenliği sağlamak için ne yapmalılar?Alarm sistemleri falan hırsızlar tarafından sökülebilir??

allahım bu kötü olayı başkalarına yaşatma bu son olur inşallah

dostum geçmiş olsun senin motorun aynısından bende de var

acını anlıyorum allah sabır versin büyük şehirdeki kardeşlerimize

:d:d:d:d

benim 20.000 ytl üstü fiyatı olan bir racing makinam olsa ona ilk alıcam şey gps sistemi olurdu okadar parayı motora baglamışsın 300-400 ytl daha verde geceleri rahat uyu...

gps ile motorunu farzedelim buldun gittin bu benim motorum dedin eğer polis falan yoksa kafana sıkarlar yada aynı şeyi sen yapacaksın...ayrıca ilan veren arkadaşlarda dikkat etsin hırsızlar artık ilanlardan motorları bulup konuşmaya gidiyorlar motorları görüp yerleri hakkında bilgi alıyorlar sonrada kapalı kasa kamyonet ile gelip götürüyorlar disk kilitleri yerine farklı kilitler kullanın derim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
gps ile motorunu farzedelim buldun gittin bu benim motorum dedin eğer polis falan yoksa kafana sıkarlar yada aynı şeyi sen yapacaksın...ayrıca ilan veren arkadaşlarda dikkat etsin hırsızlar artık ilanlardan motorları bulup konuşmaya gidiyorlar motorları görüp yerleri hakkında bilgi alıyorlar sonrada kapalı kasa kamyonet ile gelip götürüyorlar disk kilitleri yerine farklı kilitler kullanın derim...

Çok haklısın....Kendi motorunu alamıyorsun adamlardan.....Nasıl bir cesarettir? Anlamadım gitti...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar