Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tabiki japon!!!
para sorun değilse geriye; dayanıklılık, surus zevki ve rahatlık, servis ve garanti tabi her durumda satarken ne kadar rahat ve degerine yakın satarımın düşünülmesi kalıyor. -bu durumda çinlilerin hepsi dısarıda kalıyor sanki-
bence insanın altındaki makina guven vermiyor, iyi hisettirmiyor, keyif taşımıyorsa hiç kullanılmamalı!
tabiki kawasaki :cherry:
yamaha demıssın ama yamahanın scooter modelı fazla varmı? (çeşit ve tip olaraktan)
honda da daha fazla model var bıldıgım kadarıyla.
merhaba.ben bi yamaha cygnusX cullanıcısı olarak gönül rahatlığıyda diyebilirim ki yamaha en iyisi.fiyat belirtmemişsin ama benim motor şu an 4350 civarındaymış.ben geçen sene aldım.motor şu anda 2500 km de.kullanımı çok rahat.fazlasıyla güçlü.tüm scooterlar gibi biraz fazla yakıyo o kadar.honda nın o ayarda bi scooteri yok.honda beat var hem 100 cc hemde biraz eski teknoloji.ön amortisor takımı eski model ve ayrıca disk fren yok.suzuki burgmanlar da çok büyük.şimdi yamaha xp 250 modelini getirmiş.su soğutmali ve 7200 ytl civarındaymış.bana kalırsa paraya kıyıp öle bişey de alabilirsin...