Şaka gibi.Bana Whatsapp'ı bırakıp bunu kullanmak için tek bir mantıklı sebep gösterin.Bu ara her şeyin yerli ve millisini yapmak gibi bir saplantı oluştu sanırım.Nedense aklıma Yerli ve milli arama motorumuz Geliyoo vakası geldi.
Şaka gibi.Bana Whatsapp'ı bırakıp bunu kullanmak için tek bir mantıklı sebep gösterin.Bu ara her şeyin yerli ve millisini yapmak gibi bir saplantı oluştu sanırım.Nedense aklıma Yerli ve milli arama motorumuz Geliyoo vakası geldi.
Kusura bakma kardeşimde sahsi fikrimdir. Yobazlik bi tarafa has bi özellik değil. Watssapi yapan adamin sana yaptiklarımi daha çok zarar veriyor badem bıyiklınınmı? Atatürke sövenmi umrunda olmayanmı ? Fetöyle birlik olup ulusalcıları içeri atanmı. Fetöyü oluşturup 50 sene kanımızı emenmi. Kullanma ikisinide derim eywallah.
Whatsapp'ı kuranlar Brian Acton ve Jan Koum.2014 te de Facabook satın aldı.Amerika devletinin malı değil.Bu adamlar ve Facebook mu terörü destekliyor?Şimdiye kadar Whatsapp üzerinden Amerika'ya defalarca küfür ettim başıma bir şey gelmedi.Ama Ptt Messenger'dan en küçük bir hükumet eleştirisinde kapıma dayanırlar.Sonuç olarak Whatsapp'ı kuranların bana şimdiye kadar bir zararı dokunmadı.Ama PTT Messanger'ın kurucularının bana ve bu ülkeye verdikleri maddi manevi zararları sıralarsam 20 ciltlik ansiklopedi olur.En başta kişisel verilerin güvencede olmaması ve konuşmalarda mahremiyet olmaması,sürekli kötü niyetli politikacılar tarafından dinlenecek olması zaten bu programı baştan bitiriyor.Tarafsız özel yerli bir şirket çıkar,Whatsapp'a göre daha üstün teknik alt yapı ve mahremiyet sunar,kişisel verilerin gizli kalacağının garantisini verir o zaman kullanırım.Ama PTT Massenger şu hali ile şaka gibi.Dediğim gibi isteyen kullansın ama ben bu programa güvenmiyorum.Çoğu kişinin de tercih edeceğini zannetmiyorum.