Yerleştirme..

Merhabalar.

Malumunuz bütün gün bekletip, tahminince teravih namazını kıldıktan sonra hangi üniversiteye gidecegimizi açıkladı sevgili ÖSYM..

Bendeniz İstanbul, Kadir Has Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Mühendisligini kazanmış bulunuyorum..

Peki ya benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımızın durumları nasıllar acaba?

Oku, Düşün, Uygula, Neticelendir.. Felsefesini benimsemiş bir eğitim sistemiyle, elimizden geldiğince okumaya çalışacağız..

Baş harflerinden "ODUN" çıkan bir sistemle ne kadar okunabilirse..

Saygılar, sevgiler, teşekkürler..

Evlat! bu sistem, bu düzen, cinsiyetimize bakmadan daha sübyan denilecek yaşta hepimize yerleştiriyor. Hatta gözü iyice döndü ve 66 aylık bebelere bile sulandı.
Teknoloji harikası beyin yıkama ve parlatma makinalarına sahip bu global sistem, sorgulamayan ve söylenene inanan mütedeyin canlılar yetiştirmekte, etinden sütünden yününden yumurtasından azami derecede faydalanmaktadır.

Hayırlı olsun :) Allah iş ve okul hayatınızda istediğiniz kariyerlere gelmeyi nasip etsin.

evet teravi epey uzun sürmüş olacakki arca gece 12 de açıkladılar :cherry: gazi üniversitesi makina mühendisliğini kazananlar varsa tanışmak isterim :)

Özel Yağlı eller çırak okulu - motor mekanik+1 yıl hazırlıkta getir götür işleri.

okumak iyidir arca oku yavrum oku :cherry:

Elektrik-elektrinik okuyup senin yanına staj yapmaya gelmeyi düşünüyorum İrfan abi..

Beni kabul edip o engin bilgerini bana aktarıp beni besler misin acaba? :)

evet teravi epey uzun sürmüş olacakki arca gece 12 de açıkladılar :cherry: gazi üniversitesi makina mühendisliğini kazananlar varsa tanışmak isterim :)

Çok günah var malum, anca çıkardıkar..

Bu sene devlet yazanlar çok şanslıydı..

Mesela benim arkadaşım 120 binlerde alan özele giremedi, 87 binle alan devlete girdi..

Hayırlısı artık be diyelim.. :)

Bu sene hakikaten bi iş var ama, bakalım ne olacak..

Hayırlısı olsun diyip devam etmek gerek bazen. :)

Evlat! bu sistem, bu düzen, cinsiyetimize bakmadan daha sübyan denilecek yaşta hepimize yerleştiriyor. Hatta gözü iyice döndü ve 66 aylık bebelere bile sulandı.
Teknoloji harikası beyin yıkama ve parlatma makinalarına sahip bu global sistem, sorgulamayan ve söylenene inanan mütedeyin canlılar yetiştirmekte, etinden sütünden yününden yumurtasından azami derecede faydalanmaktadır.

Sorgulamayan bir nesil yetistirmeye calisiyorlar..

Yaşa, itaat et, öl. Felsefesini ezberletmeye çalışıyorlar.

Ana okuluna, kreşe, parka gidecek çocukları ufacık bir sıraya oturtup beyinlerini yıkamaya çalışacaklar.

Üzülüyorum o nesile..

Gerçi artık kendime de üzülmem gerekiyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar