YEP Hızlı başladı , Hgs cezaları , e-devlet ve internet vergi dairesi kontrol edin.

Defalarca burada hgs sorunu açıldı benim gibi umursamayanlar vardır.O cezalar tebliğ edilip tahsilata geçilmiş bende 446 tl var , 2 senelik.
İtiraz süreci zaman alıcı.
Benzer sorunu olanlar e-devlet veya internet vergi dairesi kontrol edip durumu yazarsa ne kadar genel bir uygulama görmüş oluruz.

Eskiden interaktif vergi dairesinde e-haciz'ler görülebiliyordu. Artık kaldırmışlar göremiyorsun.

Motosikleti
Henüz yok.
HGS var ama geri zekalı sistem OGS den ceza kesmiş bende kendilerine meil attım inceleyecekler her halde kendi hatalarını düzeltirler.

bir_zam_da_otogaza_geldi_h19702_37470.jpg

tarih: 29.09.2019

Kgm.gov.tr online ödeme yapılabiliyor. Ben hiç hgs kullanmıyorum

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Borcunu ödeyemeyen milyonlar var, resmen çıkmaza girdiler, adam zaten borç batağındayken bu tip cezaları takacağını sanmam, birkaç yıl sonra anaparayı takside bölüp ödeme durumları, aflar falan çıkıyor, batak olunca bu kaçınılmaz.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
motorumu aldıktan sonra eski sahibine ait 750 TL borcu olduğunu öğrendim. Plaka değişmedi. Bana tebligat yapmazlar inşallah.

Yapılır ise ki bazen oluyor arabada bizim oldu noter satışından öncesi yazılan ceza olduğu için bizi bağlamıyor yani eğer ceza senin noter den devirinden önceki tarih ise sen ödemiyorsun itiraz ile düşünüyor senden

Motosikleti
Hero X Pulse 200
HGS var ama geri zekalı sistem OGS den ceza kesmiş bende kendilerine meil attım inceleyecekler her halde
kendi hatalarını düzeltirler.

Benimde aynı sekilde OGS cezam var. Geçen yıl aramıştım ama bir şey yapmadılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar