yeniyimmmmm

arkadaşlar aranıza yeni katıldım yaşım 36 ankaralıyım ve henüz bir motorum yok bana ne tavsiye edersiniz hangi motorla başlamam lazım

öncelikle hoşgeldiniz , 125 cc veya 250 cc istediniz tarz bi motosiklet alacaksınız bu kadar basit , sitede arama yaparsınız istemediğiniz kadar bu soruyu sorup cevap alan bulacaksınız...

aramıza hoşgeldin :)
valla ben Allah kısmet ederse cbr 125 ile başliyacağım ancak benim 13-14 yaşlarımdan bu yana scooter kullanımı ve artçı olarak geçmişim var. Aslında bence scooterla başla derim ;) yada bi 125 likle..

Selam aramıza hoşgeldinn Hangı tıp Motorlardan hoşlanıyorsun mesela ona göre sana bıras fıkır verelım bide nekadarlık fıyat olarak ıstıorsun ?
:bounce: katılmcı olman dileğiyle

Ben de senin durumundayım yaşımda 36, biraz araştırdım ve halen takip ediyorum. Benim aklımda CBF 250 var sana da tavsiye ederim. Kendim için, şu anki düşünceme göre ileride de 250 cc den yukarılara çıkmanın gereksiz olacağına inanıyorum.Bence CBF 250 başlangıcada devamına da yeter...

hoşgeldiniz..umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz..

ne istediğinizi biliyormusunuz hangi tarz hangi marka kaç paranız var boyunuz kilonuz bunları söyleyin daha fazla yarımcı olunur :)

sana eğerki hiç motor tecrüben yoksa honda beat 100 derim ok ama biraz da olsa vitesli motor üzerinde bilgin varsa cbf 150 den başla derim ok bu arada hoş geldin :cat:

Aramıza hoşgeldiniz...:rendeer: Arkdaşların size tavsiye ettiği motorlar başlangıç için en idealleridir. Ama bence başlangıçta 250cc nin üzerine çıkmayın. 250cc daha fazla risk taşıyor. Bu nedenle en mantıklısı 125cc olmalı örneğin;
Honda CG 125
Yamaha YBR 125
Honda CBR 125 R ve diğerleri....

Ne Tür Motor Kullanmnak İsteginede Baglı?

Bnm Tavsiyem Racing se Hyosung 250 Olur.(Sene SOnu Şahsen Sipariş Etcem )

Veya Honda Cbr 125R

Saygılar!

aramıza hoşgeldin. artık bu motosiklet sevdasının bizleri kimlerlke tanıştıracağını merak ediyorum!!!

bence sen direk 250cc bi cruiser la başla derim ben sana. sonuçta cruiser hız motoru değil seni kasacak tek şeyi kilosu olur ama eyer yeterince güçlüysen duruken falan taşıman hiçte zor olmaz motoru. hem kendi tarzınıda belirlemiş olursun. onuda beyenmessen 200 bi enduro al derim :wiinkk:

valla benim yaşta sana yakın ilk başlangıcımı cbf 150 ile yaptım memnunum gerçi benim memnun olmam birşey ifade etmez ama motoru kullanan pişkin arkadaşlar çok iyi olduğunu söylüyo bu arada hoşgeldin:rendeer:

Bence sen hyo gt 250 al..

Hem yaşına gider hem hızıyla tatmin eder...

Hoşgeldin bu arada...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar