Yeniyim yardım edermisiniz?

Arkadaşlar ben 4-5 ay içinde motor alacağım fakat size de sorayım dedim. Boyum 1.65 Kawasaki vn900 veya Harley Davidson İron kullanabilirmiyim sizce? Cevaplarınızı bekliyorum. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yenisin, 1.65 boyundasın, Kawasaki VN900 veya Harley Davidson Iron kullanıcaksın? :cyclopsan Hadi boyu geçtim o konuda yorum yapmayacağım da ilk motorun mu olacak? Daha önce motor kullandın mı, tecrüben var mı? ::merkez::

Hoşgeldin A 2 ehliyetin varmı o bahsettiğin motosikletlerin başlangıçta insanı ölümlü sakat kalmalı kazalar yaptırmayı çok kolay sağlayacak makinalar eğerki yeni başlıyorsan al bı ybr yada illa makina kuvvetli olsun dersen 250 r lerden seç birisini ama onda bile riskin olabilir :pr:

bence sen direk al bi serçe yada şahin 4 teker bak keyfine eğer motor alcam diyorsan 125cc nin üzerine çıkma benim kanaatimce

Haha arkadaşlar agresifleşmeyin. Motor tecrübem ve ehliyetim var tabi ki merak etmeyin yalnızca dün yenisini almaya karar verdim onları beğendim almayı düşündüm size de sordum çünkü daha önce hiç denemedim. Almayı düşüneyim mi yoksa kısa kalırsın geç mi diyorsunuz?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Haha arkadaşlar agresifleşmeyin. Motor tecrübem ve ehliyetim var tabi ki merak etmeyin yalnızca dün yenisini almaya karar verdim onları beğendim almayı düşündüm size de sordum çünkü daha önce hiç denemedim. Almayı düşüneyim mi yoksa kısa kalırsın geç mi diyorsunuz?

harley davidsonun sportster modelleri var ayakların önde değildi altında olduğu size daha uygun olabilir onlar
şimdi bu motorlar olurmu olmazmı bilemiyorum ama vn900 baya büyük motor :)

amanın,birileri çıkıp ybr-cbf demeden , kardeş,sen seyhan 150 al boşver onları harleyde nemiş :cherry::cherry: yeni başlıyosun ve anlaşılıyorki cukka saglam,vaybee ALLAH herkese böyle dert versin..:cherry:

bence sen direk al bi serçe yada şahin 4 teker bak keyfine eğer motor alcam diyorsan 125cc nin üzerine çıkma benim kanaatimce

Niye ne var boyunda arkadasın ? Bende 1.68 İm gayette rahat motor ve araba kullanıyorum ,,Böyle assagılayıcı konusma yetkisini kim verdi sana.

Harley in selesi cok yuksek degilki zaten. Boyda sikinti olmaz. BANA gore Harleyin kullanimin zor ve yorucu.

Sen bi serce al veya 125 Üstüne cıkma demekle neyi kasıt ediyordun ? Ben yanlıs anladım heralde ????

ben boyla ilgili bir yorum yapmadım arkadaşlar, yeni başlıcak ya arkadaş onun için 125cc üstü bişey alma yada hızlı giden bişey istiyorsa 4 tekerli bişey al dedim.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. Harley Davidson İron 883 alacağım. Anladığıma göre boyumda herhangi bir sıkıntı olmayacak. Fakat şimdide şöyle bir sıkıntı var bununda selesi tek kişilik. Kız arkadaşımla beraber oluyoruz biz genelde. Bunu 2 kişilik yapma imkanım varmıdır sizce? :)

yeni olan adam benim bilmediğim motosikletleri bilemez!
maksat muhabbet olsun eglenelim . onca olumsuz yorumu olumluymuş gibi devam ettirmekte bunun bir parçası

yeni olan adam benim bilmediğim motosikletleri bilemez!
maksat muhabbet olsun eglenelim . onca olumsuz yorumu olumluymuş gibi devam ettirmekte bunun bir parçası
kardeşim yanlış anladın sanırım. Ben yeniyim derken forumda yeni olduğumu kastetmiştim.

Mersin İl Temsilcisi
neden kullanamayasınız ki?
ama devralmadan önce deneme sürüşü şart bence :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harley demişken memletimden bi arkadaşın ilanı. Kendisiyle yakından uzaktam alakam yok. Motoru ben gördüm söylediği gibi çizik dahi yok . Linki vereyim bi görüş istersen. Kendisi Uşak Anatolia Tiger üyesi, bilinçli bir kullanıcı gözlemlediğim kadarıyla. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-ogretmenden-satilik-ilk-gunku-gibi-122085596/detay
İlginiz için teşekkürler fakat şuan alabilecek durumum yok. Yazdan sonra almayı düşünüyorum. :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar