Haha arkadaşlar agresifleşmeyin. Motor tecrübem ve ehliyetim var tabi ki merak etmeyin yalnızca dün yenisini almaya karar verdim onları beğendim almayı düşündüm size de sordum çünkü daha önce hiç denemedim. Almayı düşüneyim mi yoksa kısa kalırsın geç mi diyorsunuz?
bence sen direk al bi serçe yada şahin 4 teker bak keyfine eğer motor alcam diyorsan 125cc nin üzerine çıkma benim kanaatimce
Niye ne var boyunda arkadasın ? Bende 1.68 İm gayette rahat motor ve araba kullanıyorum ,,Böyle assagılayıcı konusma yetkisini kim verdi sana.
kardeşim yanlış anladın sanırım. Ben yeniyim derken forumda yeni olduğumu kastetmiştim.yeni olan adam benim bilmediğim motosikletleri bilemez!
maksat muhabbet olsun eglenelim . onca olumsuz yorumu olumluymuş gibi devam ettirmekte bunun bir parçası
teşekkür ederim tabi ki deneyeceğim. Sadece sizlerinde fikirlerini almak için sormuştum ben, yeni aldığım bir karar çünkü.neden kullanamayasınız ki?
ama devralmadan önce deneme sürüşü şart bence![]()
İlginiz için teşekkürler fakat şuan alabilecek durumum yok. Yazdan sonra almayı düşünüyorum. :/Harley demişken memletimden bi arkadaşın ilanı. Kendisiyle yakından uzaktam alakam yok. Motoru ben gördüm söylediği gibi çizik dahi yok . Linki vereyim bi görüş istersen. Kendisi Uşak Anatolia Tiger üyesi, bilinçli bir kullanıcı gözlemlediğim kadarıyla. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-ogretmenden-satilik-ilk-gunku-gibi-122085596/detay