yeniyim lütfen motorum ile ilgili yorum

motorum güzelmi

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
91908-albums1347-picture7537.jpg

bu benim motorum umarım beğenirsiniz markası suzuki

Forumdan Uzaklaştırıldı
ilk motor derken

keske almadan siteye danissa idin, maalesef almissin bir kere, satsan satamazsin elinde kalacak, dikkatli bakarsan hemen gorunuyor, on teker sola giderken arka teker duz gitmek istiyor ama far da sagi aydinlatmak istiyor, sende ters oturursan motora bu is yurumez, siyah renk olmasi da kotu, kuresel isinmaya sebebiyet veriyor, gelen gunes isinlarini emiyor ama geri vermiyor, bir yonden iyi benzin buharlasinca iyi yaniyor o yuzden rahat 80km hizi gorur, yatarsan uzerine 85 ruzgari da arkana alirsan 90 ama aynalari soktummu varya tutulmaz en az 100 en fazla 102.5

Forumdan Uzaklaştırıldı
aga sadece sordum kızma hemen:cherry:

The_İzmir vakalarından biri herhalde bu, pek ciddi gelmedi bana bu.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
aga sen neymişsin yaw :mrgreen:

Bende 125 lik 100 lük bir şey bekliyodum:cherry:Hayabusa yani bu tipini pek beğenmesem de Hayabusa nın saygımıda gösteririm bu motora:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya arkadaşlar benim olamazmı ya neden ben motor alamazmıyım türkl insanları acizmi alamazmı ya lütfen ama siz beni heralde saygısız yalancı insanlara benzettiniz lütfen lafınızı geri alın ben yalan söyleyecek kadar hayin bir insan değilim:pale::salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekürler zongoku gerçekten insanmışsın :cherry: ve bana inanıp yorum yapanlar için teşekkürler

kimse sana hayinsin demedi arkadaşım.anlaşılan yaşın küçük ve 30bin lirayı yeni başlayan bir insan parası olsa dahi araştırmadan vermez.hayabusa bir başlangıç motoru değildir.ne koyduğun resim inandırıcı ne yazdıkların kusura bakma belki yanılıyoruz ama samimi gelmedi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
neden
ben
hayvanmıyım
motorum
olamazmı bende senin bu lafına bile takmıyorum peh:bestmt:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

arkadaşım sen benim yaşımın küçük olduğunu nerden biliyorsun kötü bir anlamda değil sadece soru

not=benim babam 20 yaşından beri motora ilgi duymuş bir insan ve bana motoru ilk öğreten o sen düşün artık

ve bu benim 2. motorum bundan önce otomotik vites ramzey vardı sattım üzerinde biraz= baya bir para koyup alıdm

Hocam Başlığın Çok Çok Yalnış Olmuş Yeni Üyesin Motorum Naıl diye Sorulurmu Öle hemen Yazacaksın Oraya
Merhaba Arkadaşlar .Altınada, Merhaba Arkadaşlar Ben aranıza yeni Katıldım Hayabusa Kullanıcısıyım Bu motor Hakkında Yorumlarınız Nelerdir diye
Sen ne yazmışsın yeniyim lütfen motorum ile ilgili yorum Bi kere lütfen ayzınca insanın aklına direk Hani Maduriyet olarak gelıyor bi açıyor bakıyorki hayabusa ve Yorum atın anket Yapmışsın
Biz Neyine Yorum Atalımda Neyine Oylama Yapalım Oraya Ahım Şahım bir foto Koymamışsın ki 1 tane Hayabusa Fotosu Koymuşsun Sen Bile yoksun Fotoda yorum İstiyon Yoksana Yorummmmmmmmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar