yeniyim herkesa merhaba

merhaba yeni üye oldum ama sitenin uzun süredir takipçisiydim 4aydır motor kullanıyorum izmirden motor gezileri olursa katılmak isterim ama benim motor 150cc bu geziye katılan arkadaşların motorların hepsi çokmu güçlü scooterlarda katılıyomu ayrıca wasco1925 in bazen yazıları dikkatimi çekiyo olayı kestirip atıyo herkese yeniden selamlar:bounce:

tüpçü selam kardeş, bende de 150cc var heryere gider :mrgreen:

ama sen tüpçüysen meslek olarak benım bu 151rs yi bi satalım el at ya :) sizin camia geniş

Hoşgeldin ::tutkuy::

bide ben hangı olayı kestırıp atmısım ya :p ölümlü dünya hiç bişeyi dert edip takmıyacaksın :wiinkk:

aramıza hoşgeldin tüpçü (aygazmı ) :p

vasco1925 e bakma sen bazen koltuk alerji yapıyo oturmaktan rolantide durmuyo o yüzden :mrgreen::mrgreen:

zaten damlar şimdi buralardaysa :cherry:

ama sen tüpçüysen meslek olarak benım bu 151rs yi bi satalım el at ya :) sizin camia geniş

bide ben hangı olayı kestırıp atmısım ya :p ölümlü dünya hiç bişeyi dert edip takmıyacaksın :wiinkk:

len varya atlar demeye kalmadan adam bendrn önce yazmış yuh diyorum yani yaaa:mrgreen::mrgreen:

Mert geç kaldın dostum :p

sol bulvardan 1 dak ile kaçırmışım :mrgreen::mrgreen::p

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Aramıza hoşgeldin. :cat: 25 karakterrrrrrrrrrrrr

öyle yaa kafaya hiç bi şeyi takamayacan ben motoru tüp işinde kullanmıyomya sadece gezmek amaçlı kullanıyom zaten tüp dükkanı babamın ben arada bi yardıma gidiyom ama sen şu motora ne kadar istiyon yaa bizim bi eleman kendine bi motor alcakta:cherry:

aramıza hoşgeldin tüpçü (aygazmı ) :p

vasco1925 e bakma sen bazen koltuk alerji yapıyo oturmaktan rolantide durmuyo o yüzden :mrgreen::mrgreen:

zaten damlar şimdi buralardaysa :cherry:
Yokya aygaz değil ipragaz bu sektörde aklına ilk önce ipragazın gelmesi lazımdı:cherry:

hoşbulduk teşekkür ederim.............

Son düzenleme:
Hoşgledin kardeş kucukluumuzden beri aygaz dioz ya tupculere ondandır ayaz gelmsi.

neresindensin izmirin?

fas

benden önce davrandın tüpçü
sende hoşgeldin :rendeer:
kimsin nesin bi kendini tanıtsaydın sende

Son düzenleme:
benden önce davrandın tüpçü
sende hoşgeldin :rendeer:
kimsin nesin bi kendini tanıtsaydın sende[/QUO

hoşbulduk izmirdenim öğrenciyim 19 yaşındayım arada babanın yanında tüpçülük mastırı yapıyoz bu tüp işinde sürekli motor kullandığımızdan motorların içinde büyüdük desek yalan olmaz ama 4 aydır motor kullanıyoz motor kullnmayı seviyoz (park sorunu yok=:cherry:

Vasco Anltır sana ne oldugunu :D

Levent tam nerde acaba izmirde? Ne cahilim be :(

bak sizin meslektaşlara hayranım
arkadaş bi motor bu kadar mı güzel kullanılır arkaya 3 tüp altındaki pejo 103:p
bu adamlar hem kendilerini öldürcekler
hemde beni gülmekten öldürcekler
gerçi sizin orlarda nasıl bilmiyom tüpçülük sektöründe motosikletin yeri:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar