Internetten tüm özelliklerini okudum BMW K 1200 S'in, teknolojik olarak, bakınca farkedilmeyen, fakat kullanırken veya gerektiğinde farkedilebilecek bir sürü özellik var motorda. Bugün gittim BMW'ye abimin motoru almaya (F650GS) ve 2 tane kullanılmış K 1200 S gördüm. Valla, ne diyeyim bilemiyorum. Teknolojik olarak çok üstün olabilirler, ama görünüş olarak kaybediyorlar
Hafta sonu caponların 600cc'lik SS motorlara da bir bakacağım ve bu arada internetten teknolojik üstünlüklerini inceleyeceğim, bakalım onlar nasıllar :silent:
Görünüş olarak benim favorim şimdilik (netten gördüğüm kadarı ile) Kawasaki R6 (600'lüklerde).
Bu arada, F650S'i İstinye'den Acıbadem'e götürdüm ve bisiklet gibi geldi motor. Şimdi daha iyi anlaşılıyor neden düşük cc ile başlamanın avantajlı olacağı. Benim kullandığım motor hantal olduğundan (300kg) ve de curiser olduğundan da olsa gerek, kullanımı zor bir makina. Bunu ancak F650GS'yi kullandıktan sonra farkettim tabii. Ama ilk kullanışım kendi hantal motorumla olduğu için ona alıştım hemen 2. günde. Pro oldum demiyorum tabii yanlış anlaşılmasın ama çok düşük hızlarda, dik ve keskin virajlı yokuşları (örneğin Ortaköyden Barbaros'a çıkan ara yol, Jandarmanın oradan) rahatça dönebiliyorum mesela - ki başta zorlanıyordum biraz -, hemde yarı debriyaj çıkmak zorundayım motorla, yoksa silkeliyor.
İşte öyle bir şey, yazayım dedim sadece... Bilgisayarım tamir oldu ya, artık yazabiliyorum foruma
Herkese selamlar.
Ha bide bişi dicem: Kavga etmeyin lütfen... :queen: